Te problémáznál azon, hogyha nem tudnál a pároddal együtt karácsonyozni?
Együtt éltek?
Menjetek ebédre az egyik családhoz,vacsira a másik családhoz!
Karácsony három napos. Szenteste kettesben, a másik két nap meg meglátogatjuk mindkettőnk szüleit testvéreit, bár én már a felesége vagyok. Számomra sem elfogadható, ha kijelentené, hogy Ő külön karácsonyozna a szüleivel...
Élettársi kapcsolatban is mindig ugyanígy csináltuk. Akkor megérthető ha mondjuk még tini vagy, de szerintem még akkor is össze tudtok futni, két órácskára, legalább annyi hogy puszi-ajándék. Remélem meg tudtok egyezni, nekem nagyon rosszul esne ha ezt megcsinálná.
amíg nem vtunk házasok és albérletben laktunk suli miatt,természetes volt a külön karácsony(szenteste)
Mikor új helyre költöztünk,ahol már "valódi"közös életünket kezdtük,együtt karácsonyoztunk,mert így tudtuk megoldani,h mkettőnk szüleivel legyünk.
Barátnőmék pl. 10 éve vannak együtt,szenteste náluk még mindig külön megy,bnőmnek az az egyetlen este az évben,mikor otthon alszik...
Én a helyedben nem problémáznék rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!