Te problémáznál azon, hogyha nem tudnál a pároddal együtt karácsonyozni?
Mi, amíg nem éltünk együtt, a szentestét nem egymással, hanem a saját családunkkal töltöttük. 25-én pedig találkoztunk, ő jött hozzám, majd 26-án meglátogattuk az ő családját. Mindig így oldottuk meg. Nem problémáztunk semmin.
Mióta együtt élünk, változott a helyzet, a szenteste a miénk, csak kettesben. 25-én pedig megyünk az ő szüleihez, 26-án az enyémekhez.
Hát ha együtt éltek,én ezt el nem tudom képzelni,őszintén szólva én is problémáznék rajta.
Mi szenteste együtt,egyik nap az én szüleim,tesóim, unokatesóim, másik nap az ő szülei,nagyszülei!
Bár ez az idén még nem tudom pontosan hogy lesz,mert dolgozni fog a kedvesem,a háromból két napot:(
Nekem is rosszul esne.
Együtt éltek?
Szerintem az lehet talán a megoldás, hogy ketten együtt vagytok pl: másfél napot a te szüleidnél, és másfél napot a párod szüleinél, de úgy, hogy te is mész vele. Hiszen ha egy pár vagytok, akkor az ünnep közös!
Ági te vagy?:)
Amúgy amíg én együtt éltem exemmel, addig ő hazament karácsonyozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!