Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te problémáznál azon, hogyha...

Te problémáznál azon, hogyha nem tudnál a pároddal együtt karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Egyik kedves ismerősöm azt mondta, hogy ő régen sosem csinált problémát abból, ha nem tudott a szerelmével együtt karácsonyozni, hiszen Karácsonykor mindenki legyen a családjával. Na igen, de hiába nem vagyok még a felesége, de én úgy érzem, hogy nekem ő is a családom, ugyanúgy mint a szüleim. Sajnos a párom nem tud kettészakadni, úgyhogy vagy a családját "választja" Karácsonykor, vagy engem. Te hogy reagálnál bármelyik verziónál?
2011. dec. 5. 14:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Az első 2 évbe mindenki a saját családjánál karácsonyozott,(nagyon hamar hamar összeköltöztünk mert én 250 km-re laktam) majd utána úgy csináltuk,hogy egyik évbe az én szüleimnél következőnél az ő szüleinél töltöttük a szentestét. Miután megszületett a kislányunk a szentestét hármasba töltjük itthon majd másnap elugortunk anyóshoz ebédre aztán délután indulunk a szüleimhez 2 napra.
2011. dec. 5. 14:58
 12/32 anonim ***** válasza:

Mi, amíg nem éltünk együtt, a szentestét nem egymással, hanem a saját családunkkal töltöttük. 25-én pedig találkoztunk, ő jött hozzám, majd 26-án meglátogattuk az ő családját. Mindig így oldottuk meg. Nem problémáztunk semmin.

Mióta együtt élünk, változott a helyzet, a szenteste a miénk, csak kettesben. 25-én pedig megyünk az ő szüleihez, 26-án az enyémekhez.

2011. dec. 5. 14:59
 13/32 anonim ***** válasza:
Igen, így valóban problémás a helyzet. 300 km azért nem kevés (főleg anyagilag nem).
2011. dec. 5. 15:02
 14/32 anonim ***** válasza:

Hát ha együtt éltek,én ezt el nem tudom képzelni,őszintén szólva én is problémáznék rajta.

Mi szenteste együtt,egyik nap az én szüleim,tesóim, unokatesóim, másik nap az ő szülei,nagyszülei!

Bár ez az idén még nem tudom pontosan hogy lesz,mert dolgozni fog a kedvesem,a háromból két napot:(

2011. dec. 5. 15:02
 15/32 anonim ***** válasza:

Nekem is rosszul esne.

Együtt éltek?

Szerintem az lehet talán a megoldás, hogy ketten együtt vagytok pl: másfél napot a te szüleidnél, és másfél napot a párod szüleinél, de úgy, hogy te is mész vele. Hiszen ha egy pár vagytok, akkor az ünnep közös!

2011. dec. 5. 15:03
 16/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, közben láttam, hogy igen együtt éltek....
2011. dec. 5. 15:05
 17/32 A kérdező kommentje:
Párom szüleinél elég gázos a helyzet, családi viszály stb, viszont nagyon családcentrikus, úgyhogy valószínűleg oda fog menni, és nem velem. Nem tudom, hogy hogyan fogok rá reagálni, ezért kérdeztelek titeket, hogy ti hogy vélekedtek az egészről, mert nem szeretném, ha emiatt elrontanám az ő, és az én karácsonyomat.
2011. dec. 5. 15:06
 18/32 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok ismét: Megértem, hogy ez neked rosszul fog esni....de akkor nálatok ez így lesz minden karácsonykor?
2011. dec. 5. 15:13
 19/32 anonim ***** válasza:

Ági te vagy?:)

Amúgy amíg én együtt éltem exemmel, addig ő hazament karácsonyozni.

2011. dec. 5. 15:15
 20/32 A kérdező kommentje:
Nem Ági vagyok. Na,hát most beszéltem vele, tegnap felvetette a szüleinek a dolgot, ők nem örültek neki. Akkor hát ismét külön karácsonyozunk. Fantasztikus :'(
2011. dec. 5. 15:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!