Menjek külföldre a párom nélkül vagy megvárjam a nyarat és majd együtt? Többi lent!
ma 12:11
hát ez az hogy nem vagyunk kimondottan a munka emberei kimondottan nem csak abból áll az életünk....nem csak a munka körül forog a világ egyikünknek sem...érzékenyebbek vagyunk de persze betudunk keményíteni nem arról van szó csak nem biztos hogy ez a bekeményítés jót tenne a kapcsolatnak....szóval nem tudom..
Szia!
Szerintem próbáld meg. Nincs rá semmi biztosíték, hogyha most nem mész, akkor nyáron lesz munka. Nyárra be tudod biztosítani magad, és akkor már tud ő is menni utánad, vagy veled. De mindenképp beszéld meg a pároddal, hogy neki mi a véleménye. Sok szerencsét!
Szerintem ezt elsősorban vele kellene megbeszélned és együtt eldöntenetek, hiszen ő a másik érintett, kell, hogy számítson a véleménye.
Kívülállóként úgy gondolom, hogy négy hónap nem a világ és mire ő utánad menne, addigra már tudsz neki normális körülményeket teremteni. Én előre mennék. Mivel úgyis távkapcsolatban vagytok, ez a pár hónap sok változást nem hozna az életetekbe.
De ez csak az én véleményem, beszéld meg a pároddal is.
ma 12:20
A páromnak az a véleménye hogy menjek de tudom hogy igazából nem így gondolja és a szíve mélyén nagyon is szeretné ha maradnék és azt mondja hogy ilyen lehetőséget ne szalasszak el és nyáron úgy is együtt fogunk menni,ugyanakkor én félek nagyon attól hogy eltávolodunk egymástól és nem ugyanaz mintha együtt mennénk ki....szóval nem tudom...tudom hogy nem akarja hogy menjek és szeretné ha maradnék de ő azt mondja menjek...sajnos tudom hogy nem azt akarja...
ma 12:23
Igen én is így gondolkodok a dolgokról,sajnos vagy nem sajnos....én is úgy gondolom hogy annak sokkal nagyobb értéke van ha együtt küzdünk meg a dolgokkal ott kint és együtt teremtjük meg a dolgokat számunkra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!