Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te problémáznál azon, hogyha...

Te problémáznál azon, hogyha nem tudnál a pároddal együtt karácsonyozni?

Figyelt kérdés
Egyik kedves ismerősöm azt mondta, hogy ő régen sosem csinált problémát abból, ha nem tudott a szerelmével együtt karácsonyozni, hiszen Karácsonykor mindenki legyen a családjával. Na igen, de hiába nem vagyok még a felesége, de én úgy érzem, hogy nekem ő is a családom, ugyanúgy mint a szüleim. Sajnos a párom nem tud kettészakadni, úgyhogy vagy a családját "választja" Karácsonykor, vagy engem. Te hogy reagálnál bármelyik verziónál?
2011. dec. 5. 14:49
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Hát, még nem mostanában lesz pasim, de biztosan kiakadnék, ha a szentestét nem tudnánk együtt tölteni. Azért van 3 nap, mert abból egy a szenteste, 2. egyik szülő, 3. másik szülő.
2011. dec. 7. 15:13
 32/32 anonim ***** válasza:

Tavaly a szentestét nem tudtuk együtt tölteni, aznap még dolgoznia kellett. :( Így hiába problémáztam volna, akkor sem tudtunk volna együtt lenni.

Mivel még nem élünk együtt, meg más városban is (33 km) így szent estén én jövök hozzájuk, 25.-én pedig megyünk az én szüleimhez. 26.-án pedig már dolgozni fog. :(

2011. dec. 9. 08:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!