Ket hetes babaval karacsonyoznatok egyutt papaval, mamaval es testverekkel?:) Koszonom a valaszokat
Igen
Fiam 2 hetes korában simán voltunk családi összejövetelen
4es, fú banyek:S
Ha az én feleségem a szülés után, vagy akár 2 héttel utána kitalálná, hogy akkor ő most süt-főz-takarít, hát azt hsizem fizikai erőszakot alkalmaznék, hogy ezt megakadályozzam.
Szép dolog a karácsony, de az ünnep van az emberért, nem az ember az ünnepért, szóval igazítsuk csak az épp aktuális igényekhez, állapotokhoz.
Pont két hetes volt karácsonykor. Szoknyában, magassarkuban voltam, sütöttem, boldog voltam, alig vártam, hogy együtt legyünk kicsit.
Természetes szülesem volt, jól éreztem magam már utána is. Én nem guboztam be és nem kellett pelenka se nekem.. Nem kell tulozni azért :)
14-es, nembiztos, hogy túlzás. Mindenki más. Én például kB 1 hónapig segítséggel tudtam csak felkelni, és minden bajom volt, illetve a 6 hetet végig véreztem, nem kicsit. (császár volt)
Tesóméknál szintén császár lett, a 4. nap főzött, takarított, mintha mise történt volna.
3 hetes volt a lányom karácsonykor. Úgy voltam vele, hogy majd meglátjuk hogy leszek (császáros voltam), és ha az aznap nem agyrém, akkor megyünk családi ebédre. Nálunk ebéd szokott lenni kb 8-9 fővel. Előre nem ígértem semmit, csak reggel telefonáltam hogy oké, megyünk.
Végül még jól is esett kimozdulni kicsit, szoptatni, altatni meg ott is tudtam. Senki nem fogdosta össze a kicsit.
Nem tudom, mit éreznek azok,akik ide jönnek bizonygatni, hogy ők micsoda supermanek, más meg csak túloz de bezzeg őőő...
Meg nekik nem teher ám a család, sőt, aki szülés után 2 héttel senkire nem kíváncsi, az már "begubózott". 🤡🤡🤡
Attól függ, hogy vagy kérdező, de a 6 hetes gyerekágyat nem véletlen találták ki. Bizonyított, hogy később üt vissza, mivel egy szülésből fel kell épülni.
Mit jelent konkrétan a "karacsonyoznatok egyutt"? Ti mennétek hozzájuk, ők jönnének hozzátok, ki főz, a testvérek azok a ti testvéreivel vagy a baba testverei?
Császárral szültem anno, nekem a világon semmi bajom nem volt utána, vérezni se véreztem nagyon és a gyerek se lógott folyton rajtam, így igen, én szívesen láttam volna őket. Láthatóan itt a többség nem. Ez egyéni döntés, csak rajtad múlik, csak azon, hogy te mit szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!