Ti hogyan "karácsonyoznátok" így?
Hát én hasonló helyzetben valamilyen kreatív dologba temetkeznék és azzal foglalnám le a depressziót, mert akkor az alkotás közben nem érsz rá szenvedni, mert élvezed, amit csinálsz.
Én nem nézlek le, mert én is xarul vagyok, pedig nem vagyok magányos, csak egyszerűen nem jött össze az élet és a sok sikertelenség, meg szakmai kudarc után már nem látom az élet értelmét.
A baj csak az, hogy az egyetlen dolog ami egész életembe lefoglalt az az online tér volt, de már ettől is elment a kedvem hogy interneten is csak azt nézem hogy mindenki boldog és éli az életét, nekem meg minden úgy alakult rosszul ahogy vagy, egy nagy trash senki vagyok. Én egész életembe annyit akarok elérni hogy legyen mellettem valaki aki szeret, és velem marad, és nekem ott életcél teljesítve, de ez sajnos lehetetlen.
Ha ez az egy bizonyos családtagom nem lenne, már végezhettem volna magammal, minden nap azt szeretném. De sajnos még nem lehet. Bár igazából neki több betegsége van, az egyik legkomolyabb miatt igazából bármelyik percbe vége lehet mindennek. Szóval ja, k-va happy vagyok egész életembe. Csak ugye senki nem tudja megérteni hogy 17 évesen is lehet valakinek olyan élete amiből csak az öngyilkosság a kiút. Engem igazából lenéznek azért mert nekem egy szerető lány lenne az életem értelme, de már megszotam hogy akármit teszek/gondolok csak a szart kapom érte.
17 éves vagy, előtted áll még sok minden, jah és nem maradtál le semmiről! úgy adod elő a kis történeted, mintha teljesen ki égtél volna, pedig örülni kéne amid van jelenleg! mások még úgy se tudnak, akik menekülnek a borzalom elöl! Neked van a fejed fölött tető, kaja, meleg, tisztálkodási lehetőség, jah és rendes jövő amit te alakítasz, 17 évesen ne azon járjon az eszed, hogy nincs senkid. Mozdulj ki, ismerkedj, tanulj, hogy legyen ígéretes jövőd! Én 17 éves koromban nem ezen járt az eszem, hogy jaj nincs senkim, csak a barátok meg a tanulás foglalt le, amit ma ki is használok! Pedig itt vagyok 22 éves fejjel és még nekem sem volt senkim soha az életemben, mert én így döntöttem, már akkor tudtam, hogy egy kapcsolat valakivel többet jelent annál mint, hogy együtt legyünk és szeressük egymást aztán meg unjuk! ahogy a legtöbb kapcsolat sem tart sokáig, pláne 17 éves korunkban, fiatal fejjel! Először a saját dolgaimat szeretném le tudni aztán jöhetnek a bonyodalmak, mint egy kapcsolatban szokás, most is azt állítom, hogy nem állok készen egy ilyen feladatra, mint kapcsolat valakivel, mivel nem tervezek senkivel 5-10 évet együtt lenni, és te sem tennéd csak a kaland kedvéért tennéd te is mint, minden fiatal fiú vagy lány!
Bár nem erre számítottál, de ez van, terelgetni kell téged is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!