Őszintén, téged nem idegesítenek, hogy sokan már most karácsonyoznak?
Már októberben elkezdik egy néhányan... Illetve már az Auchanba is kimentek a cuccok október végén. Meg olyat is olvastam, hogy van aki már most feldíszíti a fát wtf ez komoly?
Szsrintem ilyen Darai Andreák vannak ezzel ilyenkor (illetve hetek óta) elfoglalva, akiknek a világon semmi dolga. Bocsánta, akit megsértek. Engem inkább rossz érzéssel tölt el, hogy mindjárt vége az évnek, megy az idő... Nem a karácsony, azt szeretem, hanem ez a mizéria.
Majdnem elájultam, mikor október közepén voltunk ikeában, és már minden a karácsonnyal volt tele.... Október közepén!!! Nem olyan rég legalább a halottak napját megvárták, bár szvsz az is elég korai volt...
Számomra hányingerkeltő az egész, ha csak tehetem, messziről elkerülöm a boltokat ilyenkor.
Amúgy se a szívem csücske a karácsony, de ez hogy 2-3 hónapos tömény giccsparádét csinálnak belőle, ez nálam tömény undort vált ki.
Alig várom a januárt, hogy végre nyugi legyen.
Nem sokat járok bevásárlóközpontokba, úgyhogy annyira még nem láttam. De nem zavar, nem foglalkozok vele. Ettől még nem fogom most feldíszíteni a lakást, mert vannak üzletek, ahol már a karácsonyi dekor van :) Meg ilyen hülyeségek nem is szoktak idegesíteni. Vannak ennél fontosabb dolgok.
Egyébként egy üzlet szempontjából érhető, hogy pl. most teszik ki a karácsonyi dekort. Főleg nagyobb bevásárlóközpontokban. Elég nagy meló. Nem is érné meg csak pár hétre megcsináltatni.
Itt ahol élek már 2 hete felaggatták a karácsonyi díszeket, a boltokban pedig október közepe óta árulják a csokimikulásokat stb. Én nem tartom a karácsonyt, de ezek igazából nem zavarnak, egyedül csak a boltokból kiszűrődő karácsonyi daloktól vagyok rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!