Miért hagyják ott sokan a facebookot?
"youtuberek is erről beszélnek."
Hallgasd néha az RTLklubereket is...
En azért hagytam ott, mert már zavart, hogy teli vagyok sok ismerőssel, akiket valójában nem is ismerek, aztán egész nap látom a kamu happy life képeket, a magukat meghazudtoló emberekkel.
Miota nincsen nem irigykedem, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, kevesebbet szórakozok a telefonommal, akik meg számítanak, azokkal meg beszélek máshol.
Én 5 éve nem Facebookozom. Anno a munkámhoz és a sulihoz kellett. De hamar megutáltam. Az okok:
- Általános iskolai osztálytársak találtak meg, hogy több ismerősük legyen és azóta sem beszéltünk 1 szót sem.
- Forgott a gyomrom, amikor a munkatársnőmet a csapatépítőn csak az nem húzta meg, aki nem akarta, ennek ellenére tele volt a profilja azzal, hogy mekkra a szerelem közte és a férje között.
- Nem érdekelt ki mit főzött, kinek mekkorát szart a gyereke, milyen kutyája van, hol nyaral, milyen a szexuális beállítottsága, kire szavazott.
- Nem érdekelt, hogy az 50-es kollégáim épp milyen szilikonmellű, retusált csaj képére csorgatják a nyálukat.
- Nem érdekeltek a pletykák, hogy nő a gyerekének a foga, hogy ki kinek szólt be, vagy a sok elmés, lélekerősítő Coelho idézet, amit senki nem fogad meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!