Miért hagyják ott sokan a facebookot?
Figyelt kérdés
Hallottam erről,youtuberek is erről beszélnek. Miért van ez?2019. aug. 27. 16:11
12/12 MolotovPunk válasza:
Mert semmi sem tart örökké.Nem ma volt,meg nem is tegnap,de én már 2011-ben töröltem magam róla.Helyette gyakran internetet használok meg néha Skype-ot is.Semmi szükségem nem volt a fo_sbukra.Nem érdekel mások magánélete,meg az sem,hogy olyanok jelölgessenek be,akik utcán köszönni sem tudnak nekem.Továbbá sok embernél sajnos komoly függőséget okoz ez a (közösségi oldal láz.)Egyesek jobban rá vannak kattanva arra mint az alkoholra,vagy a cigire,vagy a valós életre akár.Arról nem is beszélve,hogy sok munkáltató állásinterjú előtt,vagy után megnézi a jelentkező facebook profilját.Erről is hallottam már sztorikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!