Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Őszintén, téged nem idegesíten...

Őszintén, téged nem idegesítenek, hogy sokan már most karácsonyoznak?

Figyelt kérdés

Már októberben elkezdik egy néhányan... Illetve már az Auchanba is kimentek a cuccok október végén. Meg olyat is olvastam, hogy van aki már most feldíszíti a fát wtf ez komoly?

Szsrintem ilyen Darai Andreák vannak ezzel ilyenkor (illetve hetek óta) elfoglalva, akiknek a világon semmi dolga. Bocsánta, akit megsértek. Engem inkább rossz érzéssel tölt el, hogy mindjárt vége az évnek, megy az idő... Nem a karácsony, azt szeretem, hanem ez a mizéria.

2019. nov. 13. 13:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
36%
Engem nem idegesít egyáltalán,szeretem a karácsonyt és mindent,ami hozzá jár. Amúgy nálam is van már feldíszített fa,igaz hogy nem plafonig érő,de van. Én azt tartom,hogy senkinek nincs köze ahhoz,mikor díszítek és miket csinálok. Ha nekem tetszik,akkor tetszik ez a lényeg. Meg ki tudja,hogy meg-e érem a következő év karácsonyát,így ehhez is tartom magam...meg amúgyis szeretek már november elejétől dekorálni,fát díszíteni. Így sokáig láthatom,nemcsak azt a két hetet dec.24-től január 6-ig...
2019. nov. 13. 13:57
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
Mit csodálkozol, ha a főpolgármesternek is az a neve? 😄
2019. nov. 13. 14:01
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Tök érdekes, én hiába utálom az egészet, eljutottam odáig, hogy tudom értelmezni a "hasznos" szó jelentését, és felpontoztam azokat, akik a kérdésre válaszolva leírták, hogy nem idegesíti őket, mert szeretik - hiszen az a gomb nem "egyetértek" gomb.

Mindeközben engem hogy lepontoztak már, hát valaki nem akarja 3 hónapig hallgatni a karácsonyi vernyákolást, meg giccses fiszfaszokra szórni a pénzét??? Skandallum! :DD

Vicc.

2019. nov. 13. 14:06
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem karácsonyozik most. Csak az áruházak.
2019. nov. 13. 14:09
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Nem karácsonyozok, mert a családom sorozatosan tönkretette.

Minden évben elutazom a megspórolt ajándékok árán valamilyen belföldi, igazán jó helyre.

Így aztán totálisan hidegen hagy a hajcihő.

2019. nov. 13. 14:13
 16/20 A kérdező kommentje:

Én sem szeretem a karácsonyt, a drágalátós családom miatt, de például a karácsonyi vásár stb. a kedvencem, de nem októberben.

De igen, elég sokan, például Darai Andrea...

2019. nov. 13. 15:10
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Az ki?
2019. nov. 13. 17:15
 18/20 anonim ***** válasza:
72%
Engem nem zavar. Venni még nem veszek semmit, de a karácsonyi hangulatot nagyon szeretem.
2019. nov. 13. 17:33
 19/20 anonim ***** válasza:
75%
Eleve rühellem az egészet, attól pláne rosszul vagyok, hogy szeptembertől januárig tart a szezon. A bevásárlóközpontokat igyekszem kerülni, amennyire tudom, mert kiakad a giccsjelzőm, amint belépek egy ilyen helyre. Nem érdekel, hogy ki hogyan és mikor díszíti a saját otthonát, de minek kell ezt kivinni az utcára?!
2019. nov. 13. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:
79%
Csak az idegesít, hogy már 1 hónapja is lehetne venni fenyőcuccokat, hót feleslegesen.
2019. nov. 13. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!