Őszintén, téged nem idegesítenek, hogy sokan már most karácsonyoznak?
Már októberben elkezdik egy néhányan... Illetve már az Auchanba is kimentek a cuccok október végén. Meg olyat is olvastam, hogy van aki már most feldíszíti a fát wtf ez komoly?
Szsrintem ilyen Darai Andreák vannak ezzel ilyenkor (illetve hetek óta) elfoglalva, akiknek a világon semmi dolga. Bocsánta, akit megsértek. Engem inkább rossz érzéssel tölt el, hogy mindjárt vége az évnek, megy az idő... Nem a karácsony, azt szeretem, hanem ez a mizéria.
Tök érdekes, én hiába utálom az egészet, eljutottam odáig, hogy tudom értelmezni a "hasznos" szó jelentését, és felpontoztam azokat, akik a kérdésre válaszolva leírták, hogy nem idegesíti őket, mert szeretik - hiszen az a gomb nem "egyetértek" gomb.
Mindeközben engem hogy lepontoztak már, hát valaki nem akarja 3 hónapig hallgatni a karácsonyi vernyákolást, meg giccses fiszfaszokra szórni a pénzét??? Skandallum! :DD
Vicc.
Nem karácsonyozok, mert a családom sorozatosan tönkretette.
Minden évben elutazom a megspórolt ajándékok árán valamilyen belföldi, igazán jó helyre.
Így aztán totálisan hidegen hagy a hajcihő.
Én sem szeretem a karácsonyt, a drágalátós családom miatt, de például a karácsonyi vásár stb. a kedvencem, de nem októberben.
De igen, elég sokan, például Darai Andrea...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!