Minden nap fürdetitek a babát ?
Én kérdeztem azt hogy mi az oka a 2 naponta fürdetésnek. Nem kötekedésnek szántam meg vitának. Csak tényleg érdekelt!
Egy ember írta h azért mert neki üvölt fürdetéskor.
Más választ nem is kaptam....
Viszont érdekes h minden 2. nap elviselhető h üvölt, de naponta már nem. De ez legalább válasz volt
Arra még mindig nem jött magyarázat, hogy a lustaságon kívül mi az ok a nem fürdetésre.
1000 %, hogy nyűg az ilyeneknek a fürdetés, és élvezik azokat a napokat mikor nem fürdetős napja van szerencsétlen gyereknek.
Szegénynek biztos jó érzés egész nap a pelenkában aszalódni, és nem felfrissülni kicsit, mert az anyja inkább azt a 20 percet gyakori kérdéseken való lógással tölti. 🤮🤮
Jajj persze, hisz ők csak és kizárólag a baba érdekei miatt nem fürdetik meg. :D
Ez a kedvenc kifogásom, de azért áttörlik, mindig ez a másik kifogás, mintha akkor nem érné víz. :D
Nem baj, a gyerekek megspórolt időt lehet tölteni gyakori kérdésekkel meg fetrengéssel.
Minket úgy neveltek, hogy minden nap kell fürdeni, és ezt adjuk tovább a gyerekeinknek.
Te meg csak maszatold tovább szerencsétlenen a kakit, ahelyett, hogy lemosnád. Dehát azt az időt jobb fetrengéssel tölteni. :D
36-os! Épp most akartam írni, h basszus, soha senkinek a babája nyakába, de még a füle mögé is(!) nem folyt tej/tápszer? :D
Kenegetheted azt vizes ronggyal...
Egyébként az izzadás, legjobb tudomásom szerint, a babák a fejük tetéjen izzadnak. Nálunk ez pont így is volt, a feje teteje izzadt, összetapadt a haj a fején, mikor izzadt.
Mindennap fürdettem, hajat is mostunk (nagy hajjal született, kevés hullott ki). Most múlt 1 éves, mindennap fürdés vacsi után, hajat 2 naponta mosunk, na jó... inkább úgy mondom 1 héten talán 1-2 estét hagyunk ki. :)
Az elején valóban nem szerette túlságosan, de sztem az egész fürdetés nem tartott soha 3-4 percnél tovább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!