Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan oldja meg, hogy a...

Ki hogyan oldja meg, hogy a babája napközben közelébe legyen pl. főzésnél?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és ha a konyhába kell tevékenykednem (mivel elég sokat fenn van napközben) mosogatás, főzés közben az autós ülésben ül és szeret onnan nézelődni. Ha nem nézeget akkor az ölébe rakok játékot és azzal babrál. Arra gondoltam, hogy olyan etetőszéket vennék aminek a háta állítható több fokban is és így már akár most is tudna benne nézelődni, mivel gurulós így oda húzhatom ahol épp vagyok nem kell az autós ülést rakosgatni.
jan. 14. 18:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
4%
Akkor végeztem a házimunkát, amikor aludt, akár este, vagy korán reggel. Nem azért voltam otthon, hogy kényelmesen napközben csináljam, miközben a gyerekem be van kötve egy autósülésbe.
jan. 14. 18:30
 2/19 anonim ***** válasza:
85%
Kendőben volt rajtam ilyenkor, de volt gurulós dönthető etetőszékem és pihenőszék is, mégis ezekben nem volt el, ha főztem. Arra csakis a kendő vált be.
jan. 14. 18:32
 3/19 anonim ***** válasza:
56%
Az autós ülés utazásra van. Ha dolgom volt a kiágyában, vagy a járókában volt.
jan. 14. 18:35
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Nekem nem volt ilyen székem, de a gyerekeim egyike sem volt el szívesen az etetőszékben alapból, ők rám kötözve érezték jól magukat, még az után is, hogy megtanultak járni, de előtte meg aztán főleg. A házimunkát pl jellemzően hurcikendőben végeztem, már csak azért is, mert pár hónaposan csak akkor aludtak, ha hozzám bújhattak, amint ágyat ért a kis testük nélkülem, azonnal felébredtek (ezért is aludtunk együtt, ez éjszaka is feltétel volt).
jan. 14. 18:36
 5/19 anonim ***** válasza:
85%

Pihenoszekben volt az ajtoban vagy hordozoban rajtam.

De nem akkor volt ez kihivas, amikor meg picike volt, hanem amikor mar nagyobb volt es mindig labalatt volt. Akkor kb el is felejtettem a konyhat, ha ebren volt (nagyon picike konyha, egy ember is alig fer el), eselytelen volt barmit is csinalni biztonsagosan.

jan. 14. 18:41
 6/19 anonim ***** válasza:
84%

Autós ülést cseréld ortopéd orvosok által jóváhagyott pihenőszékre pl. Ingenuity székre- van önringatós verzióban is.

Vagy hordozóban tedd magadra, vagy játszószőnyegre le a földre (kemény habszivacs). Járókába nem tenném, mert a tér leszűkítése korlátozza a mozgásfejlődést.

Vannak még baba játszőnyegek is, ahol keresztben lóg egy pánt és rá vannak aggatva játékok, na az is nagyon jó, szem-kéz koordináció fejlesztése miatt.

jan. 14. 18:42
 7/19 anonim ***** válasza:
74%
Én vettem dönthető etetőszéket (4 hós a babám, egy megváltás) Kinderkraft tummie
jan. 14. 18:46
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Pihenőszékben hordtam magammal. De abban is csak 5, nagyon max 10 percet volt el. Így több részletben csináltam a házi munkát mikor aludt. Kendőt nem viselte el. Illetve mikor már tartotta a fejét, akkor egy kézzel ügyködtem, kevergettem az ételt. 7 hónapos kora óta kicsit jobban elvan az etetőszékben.
jan. 14. 18:50
 9/19 anonim ***** válasza:
83%
Földre raktam, de persze nem mindegy, hogy hogyan néz ki a konyhád.
jan. 14. 18:50
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Pihenőszékben vagy pléden volt. Mikor ült már akkor ment az etetőszékbe.
jan. 14. 18:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!