Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki hogyan oldja meg, hogy a...

Ki hogyan oldja meg, hogy a babája napközben közelébe legyen pl. főzésnél?

Figyelt kérdés
3 hónapos a babám és ha a konyhába kell tevékenykednem (mivel elég sokat fenn van napközben) mosogatás, főzés közben az autós ülésben ül és szeret onnan nézelődni. Ha nem nézeget akkor az ölébe rakok játékot és azzal babrál. Arra gondoltam, hogy olyan etetőszéket vennék aminek a háta állítható több fokban is és így már akár most is tudna benne nézelődni, mivel gurulós így oda húzhatom ahol épp vagyok nem kell az autós ülést rakosgatni.
jan. 14. 18:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Játszószőnyegen, pihenőszékben, rám kötve, ezenkívül nem volt más.
jan. 14. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
84%
Ilyenkor magamra kötöm, az elején rugalmas kendőben, most már csatosban hátra. 1 órát is elvan, 6 hónapos.
jan. 14. 19:10
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Autós ülésben tilos tartósan tartani a babát, rossz a gerincének!

Pihenőszékben volt amúgy, vagy játszószőnyegen.

jan. 14. 19:38
 14/19 anonim ***** válasza:
67%
Babakocsi volt a konyhában, abban feküdt, és közben ment a youtubon a sok mondóka(nem nézte, csak a zenét hallotta)
jan. 14. 20:30
 15/19 anonim ***** válasza:
78%
Pihenőszékben volt és engem nézett. Mostmár etetőszékben van és játszik közben ha dolgom van a konyhába és az apja nincs itthon.
jan. 14. 21:05
 16/19 anonim ***** válasza:
87%
A mozgásfejlődés szempontjából két igazán jó opció van: ha rád ban kötve vagy ha a padlón van (pl. pléden). Ha rajtad van akkor ingerled az egyensúlyérzékét, érzékeli a millió rezdülésed és ez segíti az idegrendszer fejlődését. A padlón pedig a nagy tér vonzza, hogy induljon el.
jan. 14. 23:13
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Pihenőszékben, kendőben rámkötve (mondjuk így egyéb házimunkákat, pont főzni nem tudtam, karikás kendőben az egyik kezem nem volt szabad + veszélyesnek gondoltam) vagy később a földön habtapin/pléden.
jan. 14. 23:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Vettünk újszülött kortól használható etetőszéket (kb. mint egy magasított pihenőszék).

Konyhában, étkezőben is használtuk, sokkal kényelmesebb és praktikusabb volt, mintha a földre tettem volna.

jan. 17. 12:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ültetni akkor kezdd, ha már magától képes ülni. Rezgős pihenőszéket javaslok, én azt használtam.
jan. 18. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!