14 hónapos lányom miért ébred fel fél óra után a nappali alvásából?
Figyelt kérdés
Még 2x alszik nap közben, ezért gondoltam arra, hogy esetleg készen áll az egyik alvás elhagyására, de az a furcsa, ha nem itthon teszem le, hanem leviszem (babakocsiban nagyon jókat alszik), ott meg képes másfél-2 órát is aludni. Itthon meg 30, jó esetben 40 perc után ébred, akár korábban, akár később teszem le aludni. A délutáni avása mindig séta közben szokott lenni, ott meg mindig legalább 1 órát alszik. Nem tudom, mit tehetnék másképp, de ez így irtó fárasztó, hogy nem tudom itthon több időt altatni, mert így kb semmi időm nincs magamra és kb semmit nem tudok itthon elintézni, mert amúgy meg hiába próbáltam szoktatni rá, egyáltalán nincs el egyedül, nem jàtszik el magában. Szóval eléggé kivagyok ettöl. Valami jó tipp?ma 11:30
1/4 anonim válasza:
Próbáljátok meg elhagyni azt a rövid alvást. Ha átálltok 1 alvásra akkor lehet, hogy nem is kell elvinni sétálni, hanem kidől otthon, mivel fáradtabb lesz és az is fix, hogy nem 1 órát fog aludni, hanem legalább 2-t. Így még ő alszik az ágyában, neked lesz időd magaddal foglalkozni 😊
2/4 anonim válasza:
1 eves kortol napi egy alvas az atlagos,te hol eltel eddig, hogy ezt nem tudtad ?
3/4 A kérdező kommentje:
2-es: nem minden baba egyforma és átlagosan 1 és 1,5 éves kor között hagyják el a második alvást, te hol éltél, hogy ezt nem tudtad? A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy van olyan baba, aki 1 évesen már nem igényli, és van olyan, aki még 15 hónaposan is. És ez is csak az átlag.
ma 13:01
4/4 anonim válasza:
1 vagyok. Az én fiam még 16 hós korában is 2x aludt. Lesz*rtam, hogy mi az átlagos meg az ajánlott. Láttam rajta, hogy még igényli és más nem számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!