Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van még 14 honapos kisgyermek...

Van még 14 honapos kisgyermek , aki egy szot sem vagy (joindulattal) csak 1 vagy 2 szot mond?

Figyelt kérdés
Nekunk a vedono javasolta, hogy kezdjuk el a tsmt-t. Majd ennek utana akarok olvasni, hogy hasznal e vagy ujabb lehuzas, addig valaszolnatok legyszi? Koszi
jan. 7. 16:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem mondott a fiam 14 hónaposan a baban kívül.
jan. 7. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
71%
Nyilván nem a tiéd az egyetlen a világon
jan. 7. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
Kb akkor kezdte mondani, hogy baba, majd néhány hónap alatt még hozzájött a mama, papa, anya, és nagyjából ennyi maradt 2 éves koráig. Pár hónappal utána kezdte a bölcsit (most októberben), novemberben naponta 3-4 új szót mondott. Holnap kezdődik újra a bölcsi, kb folyékonyan beszél ahhoz képest, mint mikor 2 hete a szünet kezdődött (most lesz 2,5 éves). Kicsit le van maradva (szerintem), de szépen fejlődik, én nem aggódok. Más gyerekek pár hónappal előrébb járnak, de nagy dolog, nem verseny ez.
jan. 7. 16:35
 4/17 A kérdező kommentje:
#1es es mikor indult be ugy jobban? Vagy minek a hatasara pl bolcsi vagy magatol , torna? Koszonom, ha valaszolsz
jan. 7. 16:42
 5/17 anonim ***** válasza:
53%

Meséltem neki,könyveket nézegettük(nem azért,hogy elkezdjen beszélni,hanem mert így foglalkoztam vele javarészt.)jöttek aztán szép sorba a szavak.

Két éves és többet beszél mint én 🤣🤣

Semmilyen orvosi segítséget nem vettünk igénybe.

Nem is értem miért kéne.

14 hónapos a gyereked,sok ideje van még beszélni tanulni

jan. 7. 16:49
 6/17 A kérdező kommentje:
#3 koszonom, hogy irtal. Aztaaaa , hat nem semmi sztorikat olvasok sokszor a bolcsirol hogy megindul a beszed, meg par het alatt mennyi uj szot tudnak. Talan keresek par napra magan bolcsit, lehet, hogy mindkettonknek jot tenne☺️
jan. 7. 16:50
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Csak a beszed miatt semmi kép ne keress neki bolcsit
jan. 7. 17:12
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
6, 99 %-ban csak időbeli egybeesés. Átlag egészséges gyereknek pont akkor indul be jobban "magától" is a beszéde, amikor a többség bölcsibe adja. Ezt hívják szórobbanásnak.
jan. 7. 17:27
 9/17 A kérdező kommentje:
Na ezt nem is tudtam. Hat akkor mar tanultam valamit ebbol a kerdesbol is. Mondjuk az meg jo soka van, bar nem mintha barhova is sietnek😂koszonom szepen a valaszokat
jan. 7. 18:05
 10/17 anonim ***** válasza:

Kíváncsi vagyok kinek mi nem tetszett a válaszomon.

Ha ez :nem azért,hogy elkezdjen beszélni,hanem mert így foglalkoztam vele javarészt.)

Akkor biztos úgy értették a lepontozók,hogy én nem tanítottam a gyerekemet beszélni🤣🤣

5

jan. 7. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!