Van még 14 honapos kisgyermek , aki egy szot sem vagy (joindulattal) csak 1 vagy 2 szot mond?
Figyelt kérdés
Nekunk a vedono javasolta, hogy kezdjuk el a tsmt-t. Majd ennek utana akarok olvasni, hogy hasznal e vagy ujabb lehuzas, addig valaszolnatok legyszi? Koszijan. 7. 16:27
1/17 anonim válasza:
Semmit nem mondott a fiam 14 hónaposan a baban kívül.
2/17 anonim válasza:
Nyilván nem a tiéd az egyetlen a világon
3/17 anonim válasza:
Kb akkor kezdte mondani, hogy baba, majd néhány hónap alatt még hozzájött a mama, papa, anya, és nagyjából ennyi maradt 2 éves koráig. Pár hónappal utána kezdte a bölcsit (most októberben), novemberben naponta 3-4 új szót mondott. Holnap kezdődik újra a bölcsi, kb folyékonyan beszél ahhoz képest, mint mikor 2 hete a szünet kezdődött (most lesz 2,5 éves). Kicsit le van maradva (szerintem), de szépen fejlődik, én nem aggódok. Más gyerekek pár hónappal előrébb járnak, de nagy dolog, nem verseny ez.
4/17 A kérdező kommentje:
#1es es mikor indult be ugy jobban? Vagy minek a hatasara pl bolcsi vagy magatol , torna? Koszonom, ha valaszolsz
jan. 7. 16:42
5/17 anonim válasza:
Meséltem neki,könyveket nézegettük(nem azért,hogy elkezdjen beszélni,hanem mert így foglalkoztam vele javarészt.)jöttek aztán szép sorba a szavak.
Két éves és többet beszél mint én 🤣🤣
Semmilyen orvosi segítséget nem vettünk igénybe.
Nem is értem miért kéne.
14 hónapos a gyereked,sok ideje van még beszélni tanulni
6/17 A kérdező kommentje:
#3 koszonom, hogy irtal. Aztaaaa , hat nem semmi sztorikat olvasok sokszor a bolcsirol hogy megindul a beszed, meg par het alatt mennyi uj szot tudnak. Talan keresek par napra magan bolcsit, lehet, hogy mindkettonknek jot tenne☺️
jan. 7. 16:50
7/17 anonim válasza:
Csak a beszed miatt semmi kép ne keress neki bolcsit
8/17 anonim válasza:
6, 99 %-ban csak időbeli egybeesés. Átlag egészséges gyereknek pont akkor indul be jobban "magától" is a beszéde, amikor a többség bölcsibe adja. Ezt hívják szórobbanásnak.
9/17 A kérdező kommentje:
Na ezt nem is tudtam. Hat akkor mar tanultam valamit ebbol a kerdesbol is. Mondjuk az meg jo soka van, bar nem mintha barhova is sietnek😂koszonom szepen a valaszokat
jan. 7. 18:05
10/17 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok kinek mi nem tetszett a válaszomon.
Ha ez :nem azért,hogy elkezdjen beszélni,hanem mert így foglalkoztam vele javarészt.)
Akkor biztos úgy értették a lepontozók,hogy én nem tanítottam a gyerekemet beszélni🤣🤣
5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!