Szerintetek hogy csillapítsam a bűntudatom?
Van az mondas, hogy ketfele gyerek letezik: amelyik mar leesett az agyrol es amelyik majd fog.
Ferjed egy idiota amugy, inkabb ezzel foglalkozz, nem igaz hogy nem latod.
1#nek írtam, de igazából 2#nek is válasz félig.
Eddig nem viselkedett soha így, nagyon megdöbbentett, olyan dolgokat olvasott most a fejemre, amiket nem is értek, de mindegyik egy külön bűntudatot kelt bennem...
A férjed egy idióta, ő miatta van bűntudatod leginkább. Az enyém ilyenkor pl nyugtatott, hogy ez bárkivel megesik, mert sírva hívtam fel, amikor elsőnek leesett az ágyról a gyerek, 7 hónapos volt azt hiszem.
Még a legszuperebb anyáknak is leesik a gyerekük az ágyról, ha nem ébren, akkor alvás közben, egy hirtelen mozdulat és már lent is van. Nyugi, sokszor fog még leesni, persze ezek után biztosan óvatosabb leszel, de ez ilyen, főleg amikor majd elkezd járni, felmászni mindenhová. Lesznek még meglepetések. Nem vagy szar anya ez miatt 🫶🫂
Pont 1 hete a gyerekem tok nyugisan setalgatott, meg csak nem is rohangalt, semmi extra. De megbotlott egy jatekban es lefejelte a radiatort, felrepedt a szaja. Nagyon durvan verzett, azt hittem ott ajulok el, szornyu volt, azt se tudtuk hogy most egyaltalan mi tortent, a foga tort ki vagy leharapott egy darabot a nyelvbol, mittudomen, olyan szinten volt veres minden.
Egy masodperc volt az egesz, mellette alltam de nem tudtam elkapni. Amugy semmi baja nem lett, lett egy kisebb seb a szajan, de par nap alatt begyogyult, csak nagyon tud verezni az a terulet.
Ha a ferjed ezt vegig nezi, akkor agyonver vagy mi van? Nem lehet ilyen emberrel gyereket nevelni, ki fog csinalni.
Jaj, ne húzzátok már le a keresztvizet apukáról, megijedt, kiakadt, elborult az agya. Ha máskor nem bunko paraszt, akkor istenem. Hagyjuk már ezt a dumát, hogy nem lenne a férjem, ennyi miatt elválnának emberek, akkor mindenki 10szer házasodhatna életében.
Kérdező, ez ilyen, megesik. Mással rosszabb is. Nem vagy tökéletes, hibázol. Örülj, hogy nem törtent baj, legalább túlestél az első esésen, lesznek durvábbak 2-3 éves kora után. A harmadik után már nem sírsz majd.
Jesszusom! Nehogy bevedd ezt a sz@r alak a férjed dumát. Az én Férjem is kiakadt egyszer, amikor a Fiunk majdnem lenyelt egy SIM kártya darabot. A mintás talajon nem vettem észre, a kicsi persze megtalálta és megakadt a torkán. Úgy nyúltam be érte. Kaptam is rendesen, hogy nem látok a szememtől? Megijedt, és nem is hibáztatom... Utána persze bocsánatot kért! Lehet, hogy a Tiéd is fog!
A balesettel kapcsolatban pedig NEM VAGY rossz anya, még csak nem is hibáztál... A gyerekek sokat esnek, kelnek, mert ez a ,,dolguk"... Mindig, mindentől nem mentheted meg, viszont, ha megtörtént a baj, segíthetsz, és ez az anyák dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!