Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik mire jó pontosan?BioGai...

Melyik mire jó pontosan?BioGaia, Infacol, Coli Comfort, Espumisan cepp stb.

Figyelt kérdés
Leírnátok légyszi pontosan mire jók ezek? Meg ha mást ajánlotok azt is leírhatjátok. Mindegyiket hasfájásra mondják, de közbe meg valamelyik a gázokra van valamelyik meg a laktózt segíti levontani, ha jól értem.

jan. 14. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia, Az Espumisan szimetikont tartalmaz, amely nem szívódik fel a gyomor-bél rendszerből, így változatlan formában halad végig a szervezeten,felbontja a gázbuborékokat és eloszlatja a gyomor-bél csatornában felgyülemlett gázt,így csökken a hasi teltségérzés. Az Infacol kb ugyanez, de van amelyik babanal az egyik hol a másik jön be. Tehát mindkettő a pukik távozasát segíti. Mi espumisant használtunk 3 hónapos koráig biogaiaval együtt,nekünk segített. Az Infacolt is próbáltam órákon keresztül keservesen sírt. Ezt ki kell tapasztalni.

A biogaia az egy probiotikum, nekünk a gyerekorvos javasolta, mert tápszeres babánk nem tudott kakálni, bár a kaka problémát nem oldotta meg én azért adtam,hogy támogassa a kis belflóráit. A coli comfortot nem használtuk, ezért erről nem tudok sokat mondani. Úgy tudom laktáz enzimet tartalmaz laktózérzékenységgel küzdő csecsemők diétás ellátására.Remélem tudtam keveset segíteni 😊

jan. 15. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Espumisant pár napig adtuk a kislányomnak,mivel iszsz baba, egyik nap többet adtam szerintem a kelleténél, éjszaka az ügyeleten kötöttünk ki, 3 órás ordítás után, elaludni sem tudott. (Kb 6 hetes volt)

Utána elhagytam, csak Biogaia D vitamint kapott.

Én is gyomorbajos vagyok, szintén bevettem egyszer Espumisant, utána menni alig bírtam olyan fájdalmam volt... szintén ügyelet. Ott mondták, hogy Espumisant nem kéne....

jan. 16. 00:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!