Melyik mire jó pontosan?BioGaia, Infacol, Coli Comfort, Espumisan cepp stb.

Szia, Az Espumisan szimetikont tartalmaz, amely nem szívódik fel a gyomor-bél rendszerből, így változatlan formában halad végig a szervezeten,felbontja a gázbuborékokat és eloszlatja a gyomor-bél csatornában felgyülemlett gázt,így csökken a hasi teltségérzés. Az Infacol kb ugyanez, de van amelyik babanal az egyik hol a másik jön be. Tehát mindkettő a pukik távozasát segíti. Mi espumisant használtunk 3 hónapos koráig biogaiaval együtt,nekünk segített. Az Infacolt is próbáltam órákon keresztül keservesen sírt. Ezt ki kell tapasztalni.
A biogaia az egy probiotikum, nekünk a gyerekorvos javasolta, mert tápszeres babánk nem tudott kakálni, bár a kaka problémát nem oldotta meg én azért adtam,hogy támogassa a kis belflóráit. A coli comfortot nem használtuk, ezért erről nem tudok sokat mondani. Úgy tudom laktáz enzimet tartalmaz laktózérzékenységgel küzdő csecsemők diétás ellátására.Remélem tudtam keveset segíteni 😊

Szia!
Espumisant pár napig adtuk a kislányomnak,mivel iszsz baba, egyik nap többet adtam szerintem a kelleténél, éjszaka az ügyeleten kötöttünk ki, 3 órás ordítás után, elaludni sem tudott. (Kb 6 hetes volt)
Utána elhagytam, csak Biogaia D vitamint kapott.
Én is gyomorbajos vagyok, szintén bevettem egyszer Espumisant, utána menni alig bírtam olyan fájdalmam volt... szintén ügyelet. Ott mondták, hogy Espumisant nem kéne....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!