2 hetes babát kávézóba magammal vihetek, ha szeretnék beülni valakivel egy viszonylag csendes helyre?
Figyelt kérdés
A pici meg addig aludni mellettem a babakocsiban.ma 09:08
1/13 anonim válasza:
Persze, bár nem venném biztosra hogy végig fog ott aludni.
2/13 anonim válasza:
Igen, be fognak engedni benneteket, nincs korhatár a kávézókban.
3/13 anonim válasza:
Elviheted, de ilyen picivel a zsúfolt helyeket kerülném
4/13 anonim válasza:
Biztosan nem vinném, tombol mindeféle vírus.
5/13 anonim válasza:
Valóban sok a beteg, nátha vagy influenza meg valami hasmenéses vírus is terjed.
6/13 anonim válasza:
Tőlem igen. Én ilyenkor simán beültem vele bárhova, meg se nyekkent. Csak ott aludt, otthon nem. Ma már ott se. Tegnap is óriási balhé lett abból, hogy próbáltam enni egy gyorsétteremben.
De az enyém nyári. Most lehet nem vinném mindenféle göthös ember közé még oltások előtt.
7/13 anonim válasza:
6 hetes korig kb nincs immunrendszere. Én nem vinném közösségbe addig. Utána hajrá. Budapesten vannak szoptatós kávézók is amúgy.
8/13 anonim válasza:
Ne vidd sehova zart terbe,indul az influenza szezon. 4 honapig sehova nem vittem, arkad plaza ilyen helyekre 8 honapos korul. De te tudod. En feltettem oket nagyon. Szamarkohoges es covid is vab. Rsv.
9/13 anonim válasza:
Persze, el kehet vinni, de egy 2 hetes babának még nagyon gyenge az immunrendszere és nem mernék egy sima megfázást sem megkockáztatni ebben a vírusos időben. Ismerősék emiatt töltötték a kórházban a karácsonyt, mert a nagyobb gyerektől elkapott egy sima megfázást (ez mondjuk extrém, de előfordulhat). Ha kicsit megerősödött már, akkor viszont simán vinném. Nem kell otthon ülni, csak azért mert van egy babád.
10/13 anonim válasza:
Persze, viheted. Attól, hogy anya vagy, még nyugodtan mehettek ide-oda. A bezárkózás nem tesz jót, az anyatej védi a fertőzésektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!