Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babát kávézóba magamma...

2 hetes babát kávézóba magammal vihetek, ha szeretnék beülni valakivel egy viszonylag csendes helyre?

Figyelt kérdés
A pici meg addig aludni mellettem a babakocsiban.
jan. 15. 09:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
53%

38!

Vagy ECMO-ra RSV miatt!

Amúgy az ilyen anyák,mint a kérdező, vinnyognának a legjobban a facebookon, ha ez bekövetkezne!

Főleg ha minden ECMO foglalt lenne, mint 2 hete!

Akkor mi lenne,kérdező? Érne ennyit 1 kávé?

jan. 16. 13:20
 42/48 anonim ***** válasza:
68%

Amúgy én nem tudom a mérleg két tányérján egyensúlyba hozni a pici babát fenyegető veszélyt azzal a ténnyel, hogy az anyuka kávézni akar.

Szerintem itt a baba egészsége egy icipicit fontosabb.

De lehet, hogy csak szerintem...

jan. 16. 13:22
 43/48 anonim ***** válasza:
54%

“Ki nem tojja le veled mi van, a gyerek a fontos egyébként.“

Aztán meg nézünk nagy szemekkel, miért van annyi depressziós anyuka, miért lett öngyilkos a Gizike, mikor most született babája. Mondjuk, emiatt a felfogás miatt.

jan. 16. 13:38
 44/48 anonim ***** válasza:
78%

38 akkor nagyon sok gyerekét nem túlféltő ember szerencsés...

Ha akar menjen, aki meg nem megy nem megy. Ennyi.

jan. 16. 14:06
 45/48 anonim ***** válasza:
62%
Addig ok,míg a saját egészségét veszélyezteti, onnantól,hogy egy védtelen gyerekét,már nem az. Ezt hívják felelősségnek.
jan. 16. 14:17
 46/48 anonim ***** válasza:
85%
Az én kisfiam már 15 hónapos, de pont egy hete jöttünk ki kb az influenzabol. A férjem hozta haza, őt fektette ki a legjobban, még mindig nincs jol, pedig ő aztan tényleg nem az a nyavalygos fajta, sőt, inkább sose tud megülni a S*ggen :D de ezzel ő is megszenvedett rendesen...én úsztam meg a legkevesebbel, rajtam kb egy nap alatt átment a nagyja, szerencsém volt. Na a kisfiamnak már nem. Soha semmitől nem lazasodott még be, pedig volt már beteg is, de hőemelkedés volt a max. Most 39 fokos láz, gyógyszerek se vitték eleinte 38 alá. Kohogott szegény, mint az állat, taknyolt rendesen, és napokig kb csak feküdt és aludt, úgy, hogy amúgy ő napközben már alig alszik, és egész nap szalad folyton, egy igazi kis energiabomba. Ijesztő volt látni, mennyire legyengült, de szerencsére 1 hét alatt sok C vitaminnal, pihenéssel, kohogescsillapitoval túl lett rajta. Viszont 1 éve, amikor pici baba volt télen, szerintem nem usztuk volna meg ezt kórház nélkül. :( igen, nekünk ez esetben haza lett hozva a nyavalya, van, amit nem lehet kivédeni, de én azt mondom, nem érdemes kiserteni a sorsot, és ha van egy két hetes ujszulottunk, ne szazszorozzuk meg annak az esélyeit, hogy benyaljon valamit, ha nem muszáj...unokahugom pedig 20 hónapos, ő sem olyan pici már, de ő meg kórházba került 2 hete kb kiszaradassal, ugyanilyen taknyos vírussal kezdődött, majd hanyasig fajult, és meglett a baj. Már jól van, de szintén ő is ha kisebb lenne...gondolkozzunk!!
jan. 16. 14:33
 47/48 anonim ***** válasza:
76%
46os vagyok, az lemaradt, hogy ez csak két személyes példa volt, de nem is ismerek nagyon olyan családot, akik nem voltak betegek az elmúlt időszakban, és itt nem egy enyhe nathara gondolok...
jan. 16. 14:37
 48/48 anonim ***** válasza:
69%
Jajj kérdező, már mindenki számára egyértelművé vált, hogy ez kamukerdes, de azzal, hogy most, napokkal később még kiemelted, ez még inkább nyilvánvaló, mert hát ha valós lenne a kérdés, nyilván ezota már el tudtad volna dönteni a közönség segítsége nélkül is, hogy beulj-e abba a rohadt kávézóba a pár hetes gyerekeddel :D
jan. 19. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!