2 hetes babát kávézóba magammal vihetek, ha szeretnék beülni valakivel egy viszonylag csendes helyre?

Hát az én kislányom akkor nem aludt, amikor kellett volna. Örültem, hogy élek a születés utáni fájdalomtól.
Úgyis Te döntöd el, de én biztos, hogy nem vinném ilyen sok betegség közé.
Mindenki köhög mindenhol, szerintem fontosabb a Ti egészségetek, mint egy kávézó.

Na, megjöttek a "de furcsa, hogy erre vágysz" mintaanyák is...
Nem mindenki szakad ám tokától bokáig, hogy 10 hétig állni sem tudjon egyenesen.
A 6 hét gyerMekágy sem azt jelenti, hogy 6 hétig nem szabad felkelni az ágyból és kilépni az ajtón. Sőt, jót is tesz, ha mennek sétálni. És nekem senki nem mondja, hogy beülni a kocsiba, a parkolóban kiszállni, leülni a kávézóban egy teljesítménytúra...
Nem mindenki robban le attól, mert anya lesz.
Az pedig külön szép, hogy pont ti, akiknek hetek, hónapok kellettek, hogy újra hasonlítani kezdjetek magatokra, jöttök ezzel, hogy hááát ti erre nem vágytatok, nektek fontosabb volt összeszokni!! Másnak meg erre nem kellenek hetek, na?

Attól még nem kell leszólni másokat, mert neked szerencséd volt.
Örülj neki, hogy a tested jól reagált. Én 4 hétig nem tudtam ülni sem szülés után.
Szívesen átadtam volna, de ezek szerint Te vagy a mintaanya.
Nem a sétáról volt szó, levegő kell a gyereknek is, hanem zárt térről, 2 hetes baba oltást sem kapott. Az én kislányom minden szart elkap, az orvos is megmondta, hogy nem tudok mit csinálni, nem zárhatom be itthon.
De gondolom ha a kérdező gyereke is lázasan sír egész nap meg ő is beteg lesz és úgy kell ellátni átgondolja azt a kávézót.
Igen, fontos volt összeszokni, fontosabb volt a gyerekem meg, hogy őt biztonságban és boldogan lássam, mint az, hogy elmenjek bárhova.

Ezek szerint inkább én vagyok mintaanya, mert mi kávézóban is össze tudtunk szokni😂
Most viccet félretéve, ezt az összeszokast, hogy kéne érteni? Mert én 2 hetes korában is tudtam, hogy a napi rutin része lesz a "séta". Akkor épp azt szokta.Én meg rá figyeltem, hogy reagál a zajokra, tud-e aludni útközben, megtanultam babakocsival közlekedni stb. Máshol hogy zajlik a naaagy összeszokás? Ültök a gyerek mellett és mondogatjátok, hogy most jól összeszokunk?🤔

Szerintem minden gyerek más, teljesen felesleges a kérdés.
Úgyis mindenki csak összeugrik ilyenkor...
A kérdező elvileg felnőtt ember, eldönti mit akar.. ilyen sok betegség közé biztos, hogy nem vinnék ilyen pici babát, de majd átgondolja, ha esetleg bármit elkap.
Azt, hogy aludni fog nem lehet előre megjósolni. Nálunk pl 2 hetes korától 6 hetes koráig felcserélte a nappalt meg az éjszakát.
4 hetes kortól ordított a babakocsiban bármit csináltunk. Ez ilyen

23as de a 6 hét gyerekßgy pont arról szól,hogy összebújva fekszetek, pihentek. Hogy ne nyúljanak meg az izmok, a kötőszövetek, hogy ne kapj el valami csúnya fertőzést, ne ájulj el a vérveszteségtől, ne süllyedjen meg a méhed. A gyerek meg azt se tudja hol van, nincs immunrendszere, zavarja a fény, a zaj, a ruha, csak rajtad akar lenni, hogy lassan szokja ezt a kinti, rideg világot.
Én egyik szülésem után sem haldokoltam, de hosszútávon jobban jár,ha még egy kicsit a seggén marad.

29, persze, nem gond, ha hazahucolsz neki bármi vírust.
Bakker, én 20 évesen szültem, de felfogtam, hogy most egy darabig a kicsi az első. Kávézz otthon a barátnőddel, nem igaz, hogy nem lehet kibírni egy a taknyos időszakot. Nyilván van, ahova muszáj menni, de a kávézó felesleges kockázat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!