Budapest melyik kerületébe a legérdemesebb költözni, ahol a környék viszonylag csendes és nincsenek a lakásoknak egekbeszökő ára?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 16:33
1/9 anonim válasza:
15. :) jo kozlekedes, uzletek, aranyos kis hely. Itt ovi es suli is van. Mi is ide koltoztunk legelsonek, nagyon szerettem. Talan meg ujpesten a virag, tel utca fele. 16 ker nagyon csendes, tiszta de keves a bolt es a kozlekedes sem tul jo. Rozsadombot is megprobalhatod, de arra mar dragabbak az ingatlanok
2/9 anonim válasza:
Itt az az elsődleges kérdés, hogy mennyi pénz áll rendelkezésre a lakáshoz?
3/9 anonim válasza:
Csepel, Erdősor út vége, sétányok környéke. Csöndes, nyugodt környék, rengeteg zöld felülettel, és még a pesti viszonyokhoz képest elfogadható áron mennek a lakások.
4/9 anonim válasza:
" Rozsadombot is megprobalhatod"
Ami Bp. legdrágább kerülete.
Egyeske! Már megint ittál.
Ejnye.
5/9 anonim válasza:
Mit jelent az egekbe szökő ár neked? Mennyi a kereted? Mik az igényeid? Egy garzon 15-16 misi minimum. Ez használt lakás. Az újépítésű lakások árai 1misi/nm körül vannak. Talán még Soroksár a legolcsóbb, és Csepelen lehet még olcsóbban találni ingatlanokat, de már Csepel sincs annyira elmaradva Budapest többi részétől. Ott is kúsznak lassan, de biztosan felfelé az árak. Lakásvásárlásnak Budapesten min. 20millióval érdemes nekivágni.
6/9 anonim válasza:
Mi most költözünk a 13. kerületbe. 60 m², 42 millió Ft, de szuper környék, boltok vannak, óvoda, iskola minden a közelben és mégis csendes. Dagaly setany :)
7/9 anonim válasza:
#6-os, az nagyon jó vétel volt!
8/9 anonim válasza:
Igen. Szerencsére új építésű házban, időben tudtunk foglalni így sikerült jó áron hozzájutni :)
9/9 anonim válasza:
Aha, akkor értem! :-) Gondolom ebbe már 2017-ben, vagy 2018 elején beszálltatok. Én így vettem szintén itt Angyalföldön egy 38nm-est, 18,8m-ért, 2017-ben szerződtem, most lett kész ("csak" 8 hónapot csúsztak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!