Hol csendes a környék Budapesten?
bocs h jövök a frázisokkal, de mindenhol vannak hülyék :)
komolyra fordítva a szót: olyan lakhelyet kell keresni, ahol a hülyék száma nem haladja meg zavaró mértékben a normálisakét.
ha nem csak pestben, hanem budában is gondolkodsz, akkor javaslom a 11. kerületet. vannak nagyon kellemes, szinte falusi csendet kínáló részei, bár gondolom sejted, hogy ennek ára is van. nem mind1, h mennyit tudsz költeni lakbérre. illetve, h neked mi az a decibelmennyiség ami még a kellemesen ép idegekkel elviselhető kategória.
ahol én élek, az egy nagyon jól megközelíthető, kulturált környék, javarészt értelmes, emberi együttélésre képes, és igényt tartó emberekkel. sötétbőrűeket eddig csak átutazóban láttam, max a Spar előtt árulják a műszálas kombinét, de nem zaklatós stílusban. :)
lakásban élek, a lakóközösség csendes, értelmes emberekből áll, nem zajonganak éjjel-nappal ok nélkül.
az ideköltözésem oka az volt, h itt kaptam lakást a szüleimtől. előtte egy ennél is csendesebb, ámde világvége szintű helyen éltem, ahol kb. szökőévente fordul meg az az egy nyomorult járat a BKV szponzorálásában. szinte menekültem onnan, már annyira elegem volt az órákig tartó utazgatásból, a relatíve infrastruktúrahiányból.
ha neked a csend és a kedvezőbb lakbér-árfolyamok játszanak szerepet, akkor Bp. külső kerületeit javaslom, viszont akkor számolj azzal, h sok időt kell töltened a BKV járatain.
valamit valamiért, ahogy jóanyám mondogatta szépemlékű tinikoromban :)
na, de írj még igényeket, milyen lakásban, milyen jellegű környéken tudnád elképzelni az életedet, milyen preferenciáid vannak, hol dolgozol/tanulsz (helyileg)? így könnyebb mondani bármit is, hiszen az 1 dolog, h nekem mi jön be, más lehet h fejvesztve menekülne innen. :P
bár most is csak néhány autó suhanása töri meg a lombsusogás neszeit, és reggelente olyan madárkoncert van, h öröm hallgatni :)
privátra üzenetre is válaszolok, ha az a verzió szimpatikusabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!