2 hetes babát kávézóba magammal vihetek, ha szeretnék beülni valakivel egy viszonylag csendes helyre?

Én ebben az esetben nem vinném.
Ha tavasz lenne, akkor elgondolkodnék rajta, de akkor is csak olyan helyre mennék ahol van terasz és a friss levegőn tudna lenni a baba.
De így, hogy a tél kellős közepén vagyunk, zárt térben lennètek, na meg tombol a járvány, nem, hogy a 2 hetest nem vinném, de még a 2 évest is meggondolnám.
Egyébként amúgy sem ajánlatos látogatolókat fogadni 6 hétig, még otthon sem. Az első hetekben meg pláne.
Ezeket átgondolván, mèg mindig olyan fontos az a kávé 2 héttel szülés után?

6 hetes korig gyermekágy van. A babának is, NEM CSAK NEKED!
Kb nincs immunrendszere!

19# egyébként igen, 2 héttel szülés után még javában alig bírtam mozogni a csaszarhegtol, úgy fájt - de gondolom, akik alul szaladnak esetleg szanaszét, azoknak sem sokkal jobb 😅 -, emellett omlott a tejem, mintha dezsabol öntötték volna, és össze kellett csiszolodnom egy magatehetetlen újszülöttel, úgy, hogy előtte azt sem tudtam jóformán, mi fán terem egy ilyen pici baba. És még sorolhatnám.
Az utolsó utáni gondolatom - nem, még az sem - volt akkor, hogy de jó lenne elmenni beülni valahova kavezni.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!