Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes babát kávézóba magamma...

2 hetes babát kávézóba magammal vihetek, ha szeretnék beülni valakivel egy viszonylag csendes helyre?

Figyelt kérdés
A pici meg addig aludni mellettem a babakocsiban.
jan. 15. 09:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
81%
10, sanszos, hogy az nyának nincs immunitása a friss influenza-törzs ellen...
jan. 15. 11:42
 12/48 anonim ***** válasza:
80%
Kizárt, tudod milyen influenta jarvány stb van? Olvastad a műtüdőre került gyerekeket? Nem vinném a 2 hetesem kávézóba, nem olyan fontos beülni valahova, hogy ne bírd ki még egy kicsit a gyereked érdekében.
jan. 15. 12:29
 13/48 anonim ***** válasza:
90%
10-es az anyatej ezektől nem védi ne mondj már hülyeségeket...
jan. 15. 12:30
 14/48 anonim ***** válasza:
89%

Én ebben az esetben nem vinném.

Ha tavasz lenne, akkor elgondolkodnék rajta, de akkor is csak olyan helyre mennék ahol van terasz és a friss levegőn tudna lenni a baba.

De így, hogy a tél kellős közepén vagyunk, zárt térben lennètek, na meg tombol a járvány, nem, hogy a 2 hetest nem vinném, de még a 2 évest is meggondolnám.

Egyébként amúgy sem ajánlatos látogatolókat fogadni 6 hétig, még otthon sem. Az első hetekben meg pláne.

Ezeket átgondolván, mèg mindig olyan fontos az a kávé 2 héttel szülés után?

jan. 15. 12:55
 15/48 anonim ***** válasza:
42%
Simán.
jan. 15. 13:57
 16/48 anonim ***** válasza:
75%
Igen, vigyed bátran. Influenza, szamárköhögés, covid, rsv, mind tárt karokkal várják majd a kis testét.
jan. 15. 16:05
 17/48 anonim ***** válasza:
79%

6 hetes korig gyermekágy van. A babának is, NEM CSAK NEKED!

Kb nincs immunrendszere!

jan. 15. 16:44
 18/48 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom ahhoz a táborhoz, akik a fertőzésveszély miatt nem vinnék.
jan. 15. 17:29
 19/48 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az a furcsa, hogy gyermekágy ideje alatt ilyenre vágysz. Én mindkét gyerek születése után inkább otthon pihentem, regenerálódtam. Persze nem vagyunk egyformák, téged lehet, nem visel meg annyira, de az a 6 hét szerintem mindenkinek jól jön. Pláne, hogy most tényleg influenza járvány van, a baba még nagyon pici ehhez.
jan. 15. 17:39
 20/48 anonim ***** válasza:
89%

19# egyébként igen, 2 héttel szülés után még javában alig bírtam mozogni a csaszarhegtol, úgy fájt - de gondolom, akik alul szaladnak esetleg szanaszét, azoknak sem sokkal jobb 😅 -, emellett omlott a tejem, mintha dezsabol öntötték volna, és össze kellett csiszolodnom egy magatehetetlen újszülöttel, úgy, hogy előtte azt sem tudtam jóformán, mi fán terem egy ilyen pici baba. És még sorolhatnám.

Az utolsó utáni gondolatom - nem, még az sem - volt akkor, hogy de jó lenne elmenni beülni valahova kavezni.😃

jan. 15. 21:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!