Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden nap fürdetitek a babát ?

Minden nap fürdetitek a babát ?

Figyelt kérdés
10napos a gyerekem , de jó az ha minden nap fürdetem ?

2022. szept. 16. 18:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
37%
Nem fürdettem minden nap, de a lányeges részeket mindig lemostam vízzel, bébi tusfürdövel kaki után. Olyan féléves korától már volt minden este fürdés. Akkor már szeretett játszani a kádban.
2022. szept. 16. 22:33
 22/40 anonim ***** válasza:
73%
Amíg pici volt, olyan fél éves koráig kétnaponta fürdettük. Nem volt az esti rutin része a fürdés, volt, hogy délután túlestünk rajta, hogy este ne kelljen, mert utálta. Nyilván ha óriási kaki volt, lemostuk a fenekét, de amúgy a bőr természetes védőrétegét a sok kemikália tönkreteszi, szerintem kétnaponta bőven elég volt megmosdatni, így is száraz bőre van, és sajnos már ekcémás foltja is volt. Amióta kúszik-mászik, pláne mióta megy (és rengeteg kinti program van), azóta minden nap van fürdés, szerencsére már megszerette.
2022. szept. 16. 22:44
 23/40 anonim ***** válasza:
73%

Aki azt írja nem mindennap fürdet, de áttörölgeti stb. Az miért így csinálja?

Tényleg kíváncsi vok rá.

Semmivel sem gyorsabb a dolog Ugyan úgy le kell vetkőztetni, maga a procedúra se gyorsabb mint mikor tartom a kádban és lelocsolgatom. Még az előkészület is szinte ugyan az.

A "ne száradjon ki a víztől" meg megint csak ugyan úgy éri a víz.

Szóval miért jobb áttörölgeti?

2022. szept. 17. 11:45
 24/40 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem lustaságból.
2022. szept. 17. 12:18
 25/40 anonim ***** válasza:
68%
És akinek torka szakadtából üvölt a gyereke minden fürdés közben és mondjuk nem akarja senki sem átélni ezt az egészet minden egyes nap? Miért kell kötözködni azokkal, akik kétnaponta fürdetik a gyerekeiket? Úgy csináljátok, mintha napokig nem fürdetnénk a gyerekeket. A sok sok szuperanya, de jó nektek! Aki minden másnap fürdeti a gyerekét az meg egyenesen egy pokol fajzat 🤣. Én kétnaponta fürdettem még kicsi volt, persze mindennap volt vizes mosdás textilpelussal. 6 hós kora óta mindennap fürdik. Huuuuh de rossz anya vagyok én is. Megyek is jelentkezem az ördögnél ti szupernők
2022. szept. 17. 14:48
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

25, neked mitől gurult egy a gyógyszer ennyire?

Lehet véleményünk, nem?

Nehogy már te szabd meg, ki mit gondoljon. Szerintünk igen is igénytelen dolog, és kell a fürdetés, főleg mikor tokától bokáig kakis.

Nagyon betalálhatott, különben nem kezdesz el így vergődni miatta.

2022. szept. 17. 15:46
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert a ronggyal lemondás alatt nem ordított?Vagy mikor a csap alatt lemostad az alfelét,mert nyakig sz@ros lett?Az szinte ugyanaz.Nem tudom miért háborodtok fel szerintem is kell az esti rutinhoz,de nem mondtam,hogy szaranya aki nem így gondolja,ellenben te rögtön szuperanyuzol.Felőlem ha te gyereked sose fürdik az se baj.Nálunk minden nap van fürdés este,meg torna,meg stb.Mind a 4 gyerekkel ez volt.
2022. szept. 17. 16:02
 28/40 anonim ***** válasza:
22%
Nemcsak nem fürdettem, de nem is törölgettem ronggyal. Kisbaba egész nap fekszik, nem lesz koszos. A fenekét lemostam kaki, pisi miatt és kb 3 naponta fürdettem, teljesen jó volt így, azt meg bocsánat de nagy ívben le.szarom, hogy a gyk népének ez igénytelen, vagy sem.
2022. szept. 17. 16:20
 29/40 anonim ***** válasza:
73%

Mi meg azt lesz@rjuk, hogy te lesz@rod.

Érdekes, hogy a nem fürdetős tábor kezdett el egyből őrjöngeni, általában ez akkor van, mikor valaki nem biztos a dolgában.

Attól, hogy egy baba egész nap fekszik, még ugyanúgy izzad.

Akárhogy csűritek-csavarjátok, ez akkor is a ti lustaságotok.

2022. szept. 17. 16:37
 30/40 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan.A hónalját,hajlatait nézted,szagoltad?Simán kis savanyú szaga van még a talpuknak is estére.
2022. szept. 17. 16:54
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!