Ki érez még így?
Figyelt kérdés
Csak 1,5 éve vagyok itthon az első gyerekemmel, de már most annyira kikészít hogy egy börtönben érzem magam és magamnak csináltam a problémát. Persze férjem annyit van a babával amennyit tud de az édeskevés. Úton a 2. Soha ennyire feszült nem voltam. A kis ordítógép 5 perc alatt kiakaszt. Életem legnehezebb időszaka és őszintén szólva semmi örömöt nem találok ebben, nem értem más mit tud ennyire élvezni ezen. Utálom hogy a férjem eljárhat minden nap, neki pörögnek a napok míg én itthon kínlódom. Szeretem a fiam a magam módján, ellátom, de különösebb kötődést nem érzek iránta, csak a felelősség meg a kötelességtudat...ki volt még így és mikor változott? Ha változott..2022. aug. 15. 16:59
51/51 anonim válasza:
50. Ne aggódj, már írja a következő kamu kérdését. Abban majd még keményebben tudja szidni a nem létező gyerekét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!