Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudhatom, hogy egy...

Honnan tudhatom, hogy egy gyerekülés mitől meddig jó?

Figyelt kérdés
Kaptunk egy használt gyerekülést, de nem tudjuk (meg akié volt az se), hogy hány hónapos kortól jó. Annyit tudok, hogy maxi cosi a márkája. Próbáltam neten ugyanilyet keresni, de nem találtam. Ráírva se látom sehol.

ma 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:
74%

A gyerekülés sosem hónapban, hanem testtömegben van megadva.

Nagyjából egyébként látszik a kialakításán is

ma 17:49
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Google lens-sel fotozd le és az beazonosítja. Nekem sok mindenben segített már.
ma 17:52
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó hát na, nem vagyok képbe ezekkel még. 😀 A google lens ötletét köszi, nekem nem jutott eszembe pedig már régebben én is használtam, megpróbálom azzal.
ma 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

Tedd bele a babat es kiderul jo-e neki. Ha a feje elore csuklik az alla fele es ugy osszessegeben nagyon benan ul benne, akkor biztosan nem jo.

Illetve akkor sem jo, ha meg nem tud ulni es az ulest nem lehet kellokeppen donteni, kvazi ulo pozicioba kenyszeriti a babat.

De amig csak lehet, addig az autos hordozot lenne jo hasznalni. Azt akkor novi ki, ha a feje kevesebb, mint 2 ujjnyi tavolsagra van csak a tetejetol.

ma 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Fotózd le, tedd be ide
ma 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!