Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerekülésbe fűzhető takarót...

Gyerekülésbe fűzhető takarót hol tudok venni?

Figyelt kérdés
Sziasztok, van egy 1 éves babám. eddig overálban vagy kabátban utazott a gyerekülésben de megvilágosodtam hogy ez balesetveszélyes. Olyan takarót keresek amin vannak lyukak és betudom fűzni az ülésbe, de a neten csak hordozóba valók vannak ami már kicsi lenne. Ha létezik ilyen hol tudok venni/rendelni?
dec. 29. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak olyan babaholmi üzletben láttam, ahol van babakocsi, hordozó, stb is.

Brendon, stb.

dec. 29. 11:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Én a jukki.hu-ról rendeltem, igaz én hordozóba használom még csak.

Viszont amikor hosszabb útra megyünk kiveszem belőle, mert nagyon meleg és bele izzad. Az autóban megy a fűtés a hordozó jól szellőzik és a hosszú úton kényelmesebb is neki nélküle.

dec. 29. 11:52
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
Hordozóba köthető takarót keress. Millió webshop árul
dec. 29. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy készítsd el magad ha van kedved, időd, kézügyességed és egy vastagabb polártakaród :)
dec. 29. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

Ami hordozóba való az jó gyerekülésbe is (főleg amelyiken nem lyuk,hanem hosszú tépőzár van)

Én amúgy egy sima takarót használok (pólyává alakíthatóként lehetett kapni a pepcoban, ajándékba kaptuk). Miután beültettem a gyereket utána takarom be, oldalt betűröm a szélét a gyerekülésbe így lerúgni se tudja.

(Nadrág+pulcsira én vékony plüss overált adok, ha autóval megyünk, arra megy a takaró.)

dec. 29. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!