Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Overálba a gyerekülésbe?

Overálba a gyerekülésbe?

Figyelt kérdés
Hogy oldja meg az akinél nem tud egy személy előre lemenni és felmelegiteni a kocsit, hogy a babát ne overálba tegye a biztonsági gyerekülésbe? Lassan egy éves a baba, de tesoért mennünk kell suliba.

nov. 7. 07:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Én úgy csinálom, ha a férjem nincs itthon és kocsival kell menni lemegyek a gyerekkel beindítom a kocsit megy a fűtés a gyerkőc meg velem amint már kezd melegedni elkezdem levenni a rétegeket róla és utána teszem a gyerekülésbe. Kicsit mondjuk így nehezebb berakni az ülésbe, de csak azért mert ő nagyon türelmetlen típus.
nov. 7. 07:34
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

úgy, hogy nem adok rá overált.

egyenlőre még nem is indokolt szerintem.

Még melegítő/kabátba járunk.

A naggyal egyébként úgy csináltam, hogy harisnya + melegítő, kabát. Beindítottam a kocsit, körülötte sétálgattunk egy 5 percet és utána ültünk be kabát nélkül.

overált csak akkor adtam rá, ha sétálni mentünk vagy az udvaron játszottunk. Ilyen csavargásra sosem.

nov. 7. 07:42
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

Nem futom be a kocsit.

Minek ? A gyerek full ruhaba csak leizzad.

Plana akkor nem ha max 20 perc az ut.

Hosszabb utnal lemegyunk leveszem rola, beultetem kap egy kis pledet, indit utazunk, ha melege van ledobja a pledet. De alapban nem futom tul a kocsit soha. En utalom ha meleg. Langyos a megfelelo mar nem fazol de nincs meleg.

nov. 7. 08:14
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

3!

a befűtenit nem úgy kell érteni, hogy legyen benn 28 fok.

Hanem amikor kinn van mondjuk 3, a kocsiba azért egy 15... amiben pulcsiba ne fagyjunk meg, de ne is izzadjunk.

nov. 7. 08:38
 5/15 anonim ***** válasza:
47%
Rövid, városon belüli utakra nem vetkőztetjük le, nem is fűtünk túl. Hosszú utaknál, ha nem tudjuk előre felfűteni, akkor amikor felfűtött félreállunk levetkőztetni.
nov. 7. 08:40
 6/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem mostanra gondoltam, mert most még nem overalozunk, hanem majd a decemberi fagyokra :)

nov. 7. 08:42
 7/15 anonim ***** válasza:
26%

Messze van az ovi?

Ha nincs akkor javaslom a sétát, ha messze van akkor menjetek le, ultesd be, melegitsd be az autót, vetkoztesd le és induljatok el.

🤷🏻‍♀️

nov. 7. 08:48
 8/15 anonim ***** válasza:
61%

Családi házban lakunk, így semmiből sem tartana kiugrani beindítani az autót, de még sosem fűtöttem be emiatt előre.

Kb. fél éves korukig mindketten hordozóban utaztak, a hordozó pedig bent volt mindig, így kevesebb ruha, több takaró elvét követtem és ha már "melegnek" éreztem az autóban az időt, akkor levettem róluk a takarót.

Amióta ülésben ülnek max egy beköthető takarót viszek ki alájuk, de azt már csak nagyon mínuszokban. Egyébként kabát, nadrág kombó, hosszabb úton megállunk és mindenki leveszi a kabátokat (én is, gyerekek is).

nov. 7. 09:11
 9/15 anonim ***** válasza:
34%
Mi a baj azzal, ha overál van rajta a kocsiban? Én mindig úgy teszem be őket, és úgy melegítem a kocsit utazás közben, hogy én se izzadjak kabátban. Így nem kell fel meg levetkőztetgetni őket.
nov. 7. 09:22
 10/15 anonim ***** válasza:
83%
Mi sem melegítjük az autót. Amikor beülünk leveszem róla a kabátot és betakarom a pléddel, amit melegen a házból hoztunk ki. Ezt legalább le is tudjuk venni út közben, ha messzebbre megyünk és már meleg van a kocsiban.
nov. 7. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!