Overálba a gyerekülésbe?
úgy, hogy nem adok rá overált.
egyenlőre még nem is indokolt szerintem.
Még melegítő/kabátba járunk.
A naggyal egyébként úgy csináltam, hogy harisnya + melegítő, kabát. Beindítottam a kocsit, körülötte sétálgattunk egy 5 percet és utána ültünk be kabát nélkül.
overált csak akkor adtam rá, ha sétálni mentünk vagy az udvaron játszottunk. Ilyen csavargásra sosem.
Nem futom be a kocsit.
Minek ? A gyerek full ruhaba csak leizzad.
Plana akkor nem ha max 20 perc az ut.
Hosszabb utnal lemegyunk leveszem rola, beultetem kap egy kis pledet, indit utazunk, ha melege van ledobja a pledet. De alapban nem futom tul a kocsit soha. En utalom ha meleg. Langyos a megfelelo mar nem fazol de nincs meleg.
3!
a befűtenit nem úgy kell érteni, hogy legyen benn 28 fok.
Hanem amikor kinn van mondjuk 3, a kocsiba azért egy 15... amiben pulcsiba ne fagyjunk meg, de ne is izzadjunk.
Köszönöm a válaszokat!
Nem mostanra gondoltam, mert most még nem overalozunk, hanem majd a decemberi fagyokra :)
Messze van az ovi?
Ha nincs akkor javaslom a sétát, ha messze van akkor menjetek le, ultesd be, melegitsd be az autót, vetkoztesd le és induljatok el.
🤷🏻♀️
Családi házban lakunk, így semmiből sem tartana kiugrani beindítani az autót, de még sosem fűtöttem be emiatt előre.
Kb. fél éves korukig mindketten hordozóban utaztak, a hordozó pedig bent volt mindig, így kevesebb ruha, több takaró elvét követtem és ha már "melegnek" éreztem az autóban az időt, akkor levettem róluk a takarót.
Amióta ülésben ülnek max egy beköthető takarót viszek ki alájuk, de azt már csak nagyon mínuszokban. Egyébként kabát, nadrág kombó, hosszabb úton megállunk és mindenki leveszi a kabátokat (én is, gyerekek is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!