Overálba a gyerekülésbe?
Figyelt kérdés
Hogy oldja meg az akinél nem tud egy személy előre lemenni és felmelegiteni a kocsit, hogy a babát ne overálba tegye a biztonsági gyerekülésbe? Lassan egy éves a baba, de tesoért mennünk kell suliba.nov. 7. 07:30
11/15 anonim válasza:
Kaptam a sógornőmtől egy hordozóra rakható vastag zsákot. Abban be lehetett rakni a babát a hordozóba rugiban, sapka a fejére, és rácipzároztam a zsákot. Boltba beugrani is sokkal jobb volt így, meg az oviba is, kitakartam, ahogy beértünk, hogy ne izzadjon bele.
12/15 anonim válasza:
11-voltam, most nézem, hogy 1 éves. Akkor ebben az esetben kétrészes overállt keresnék neki, és levenném a kabátot, ahogy beülünk. Addig nem fagy meg, amíg bemelegszik a kocsi.
13/15 anonim válasza:
A hetes válasszal mi a bajotok?
Beszállnak, bemelegít, vetkoztet, elindul.
Ennél egyszerűbben nem lehetne megoldani a problémát.
14/15 A kérdező kommentje:
Messze van a suli, de akkor maradunk a nadrág kabátnál, sokkal egyszerűbb valóban.
nov. 7. 11:48
15/15 anonim válasza:
Télen városon belül kabátban, nekivetkőzni pulcsira csak hosszabb utón szoktunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!