Ki érez még így?
Jaj ez a sok szupermami! Ki nem szarja le, hogy ti nem vállaltatok volna másodikat? Hogy ezt nagy okosan, melldöngetve leírjátok mi változik? A kérdező terhes, segítségért jött, ti meg gonosz szarházik vagytok majdnem mind! Nagyon szép Anyuka, aki azt tanítja a gyerekének, hogy rugjon bele a földön fekvőbe!
Kérdező: A nagyot irassátok be családi napközibe, ha tehetitek, az sokat fog segíteni! Illetve ki kellene mozdulnod valahogy, engem sokszor egy Pepco-Rossmann kör teljesen feldobott. Sokan éreznek így, de hidd el egyre nagyobbak lesznek a gyerekek és egyre könnyebb lesz!
Én is szörnyen nehéznek találtam 2eves koráig kb (most 3 múlt) főleg úgy hogy a férjem általában hétfőn megy és csütörtökön jön haza a munkából , iszonyatos volt h éjszaka mindig féltem és felek is persze mai napig 😂 alig aludtam és ezért plusz stresszes is voltam meg persze 0segitseg .. úgy néztem ki mint egy hullajelölt … aztán valahogy jobb lett ahogy egyre értelmesebb és nagyobb a gyerek persze mindig nehéz valamiért és persze folyton aggódik az ember még ha nincs baja akkor is :) most megy majd oviba nagyin nagyon szeretnek neki tesot de ha bele gondolok hogy milyen lenne újra az a néhány év , még nem tudom bevallani inkább el megyek dolgozni én is .. szerintem nem tudsz mit tenni maximum ha meg próbálod máshogy felfogni az életed , “ mindenki annyi örömöt talál az életben amennyit hajlandó benne észrevenni “
Azt én sem értem hogy ilyen helyzetben miért vállaltad be akkor a másodikat is bár biztos van rá értelmes magyarázat
Sőt , egy jó néhány év múlva biztos meg hálálod ha majd annyi idősek lesznek és ahelyett h folyton menne köztük a vita és a harc majd el játszanak egymással :D minden jót neked
#22 és te mit tanitasz a gyerekednek, hogy legyen alpàri mocskosszàjú plori? Aki szrhazizas nélkül nem tud vélményt nyilvànitani, az ne okitson már màst, hogy milyen anya.
Segit, nem segit, igenis relevàns kérdés, minek 2.annak aki az előhöz sem kötődik. De persze más a szemét, mert ő meggondolatlanul szaporodik, mintha muszàj volna. És hogy ez mit segit? Miért ha te itt ungyulbungyulgatod, az mit segit? Attol még van egy gyereke aki iránt semmit sem érez, meg lesz egy 2.is neki. Hurrà.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!