Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki érez még így?

Ki érez még így?

Figyelt kérdés
Csak 1,5 éve vagyok itthon az első gyerekemmel, de már most annyira kikészít hogy egy börtönben érzem magam és magamnak csináltam a problémát. Persze férjem annyit van a babával amennyit tud de az édeskevés. Úton a 2. Soha ennyire feszült nem voltam. A kis ordítógép 5 perc alatt kiakaszt. Életem legnehezebb időszaka és őszintén szólva semmi örömöt nem találok ebben, nem értem más mit tud ennyire élvezni ezen. Utálom hogy a férjem eljárhat minden nap, neki pörögnek a napok míg én itthon kínlódom. Szeretem a fiam a magam módján, ellátom, de különösebb kötődést nem érzek iránta, csak a felelősség meg a kötelességtudat...ki volt még így és mikor változott? Ha változott..
2022. aug. 15. 16:59
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
10%
30igen ez az a helyzet, amikor màr előjönnek belőlem a csúnya szavak. Egyébként Anyukád a proli :) De fröcsögjetek csak, ennyit tudtok.
2022. aug. 16. 08:30
 32/51 anonim ***** válasza:
70%

😂 ja szrhazizol meg anyàzol, de más a proli. Logikus. Igen előjön belőled, mert ez vagy te. Mert ez az egyetlen fegyvered, fösleges magyarázkodni.

Fröcsög nem fröcsög a kérdező akkor sem szereti a sajat gyerekét, leírta. Akárhogy àpolod a lelkét, attól még igy van. De gondolom hasonszőrű vagy azert a nagy megértés.

2022. aug. 16. 08:37
 33/51 anonim ***** válasza:
34%
És melyik a rosszabb? Hogy néha használok olyan reettteeenetesen csúnya szót, hogy szarházi, vagy hogy ti gonoszak vagytok? És mi van ha szereti a gyereket, csak mondjuk depressziós és nektek köszönhetően még rosszabbul érzi magát?
2022. aug. 16. 08:58
 34/51 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki le lett pontozva mert őszinte ,szpja ki a fszt minek kérdez akkor
2022. aug. 16. 09:05
 35/51 anonim ***** válasza:
18%
33. Nem tudjuk, mert nem válaszol. Ezért kérdeztük meg. És mi van ha nem szereti a gyerekét és miattad a kisgyereknek még rosszabb lesz, mert az anyja úgy érzi tök oké így viselkedni? Valószínű egyik sem, egy igazi anyukahergelő kérdés, csodás házi trollunk tollából.
2022. aug. 16. 09:18
 36/51 anonim ***** válasza:
87%
#33 ő maga irta, hogy nem kötődik, csak ellàtja. Azért ennyit mindenki el tud maga dönteni, ki irànt mit érez.
2022. aug. 16. 09:36
 37/51 anonim ***** válasza:
9%
Ja igazatok van tényleg, bocsi, én vagyok a hülye. Fúj Kérdező te egy gyökér vagy, minek neked a gyerek!? Most remélem már jó a válaszom… szánalom.
2022. aug. 16. 09:53
 38/51 anonim ***** válasza:
61%
Te magadtól vagy ilyen ideggyenge? 😂
2022. aug. 16. 10:25
 39/51 anonim ***** válasza:
73%
37. Azt ugye tudod hogy te szarháziztál itt mindenkit, nem tudom most miért játszod az áldozat szerepet. Ugyanolyan lehetsz mint a kérdező, csak énénén csak körülöttem forogjon a világ. Aztán ellitek a világba a lelkisérült gyerekeket sorra. Gondolom a csok meg a babaváró kell, ezért gyártjátok évente a gyerekeket.
2022. aug. 16. 10:25
 40/51 anonim ***** válasza:
26%
39 te mifèle ember vagy egyébként? Igen, azokat szarháziztam, akik gonosz, alja emberek és abban lelik örömüket, hogy másba belerugjanak. Hogyne a babaváró miatt lett 3 gyerekem, főleg, hogy 7 és 4 évesek, amikor még nem is volt. De ti okos anyukák vagytok és tudtok mindent! Na mentem.
2022. aug. 16. 11:23
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!