Csak az én párom nem érti, hogy mennyi meló van egy pici babával? Igazából nem érti, mitől vagyok kimerült, mire ő hazaér a munkából.
Jobban nő azalatt a másfél óra alatt ha vele vagy, mintha kikapcsolódnál egy kicsit? :)
Hagyd a férjedet apává válni! Teremts számára alkalmat!
Te se voltál első nap kész anya!
Hagyd őket néha kettesben pár órára! Ez nagyon fontos! Hogy érezze meg, hoyg mennyire őrá van utalva a kisgyereke! Hogy érezze meg, mit tezs szülőnek lenni. Egyelőre neki olyan kevés a tapaszalata erről.
A lányod strammm gyerek, semmi baja nem lesz, ha a saját nemző apjával tölt pár órát.
az én párom már félóra után rá un a babánkra mert ritka rosz természete van de igy sem ért meg engem
5 hónapos egész nap nem alszik,korán kell, későn tudom elaltatni
például az este is fél 1-kor aludt el és fél 6-kor már felkelt azota aludt 1 órat aszt is 3-szor
a párom mégis azt mondja h nem bírnék én anyit dolgozni mint ő pedig tavaly én is húztam keményen az igát
mindjárt vinem kell sétálni és nem ül a babakocsiban szóval cipelhetem 2-3 órat a 7 kg-os segét
Az apukákat is meg kell dícsérgetni, hogy elartják a családot, minden gond aválukon, pedig éjjel nem pihennek rendesen, és örök rumli van otthon. Nme kell versengeni, kinek rosszab, meg kell a kispapákat dícsérni, meg kell hallani, őket mi zavarja, és bizatni, hoyg a káosz csak átmeneti. Érdemes megértőnek lenni, így ők is azok lezsnek.. És úgy tudnak segíteni, ha már megkapták a méltó elismerést :)
MI vagyunk a nők, nekünk kell okosabbnak lenni :)
A családi jó hangulatért mi felelünk :)
Az újdonsült apuka eddig álmodozott: milyen jó lezs, kis feleség, jószagú gyerek, meleg étel lesz otthon - gondolta, ő inkább vállal több munkát, és milyen szép lesz, az ő kis családja. Ehhez képes mi fogadja: túlélt 9 hónapot, mikor ő csak sofőr volt meg mellékszereplő: erre az elképzelt idill helyett mi várja otthon: őgő gyerek, nyúzott asszony, hideg lakás, tele mosogató..messze van az elképzelt családi idlltől!
Biztatásra van szükségük, és a pozitívumokra fel kell hívni a figyelmüket! És együtt abrándozni, hogy milyen jó lesz ,amikor (nem soká) ltrejön ez a vágyott idill. És addig meg dícsérni mindenért. Próbálátok ki! Apának lenni sem könnyű.
előző vagyok.
teljesenjogos az anyukák igéye a megértésre - viszont ezt a megértést csak másik nőtől (mamától, barátnőtől, sógornőtől) kaphatják meg. Az apától nem lehet, és nem is érdemes ezt kikövetelni.
Az élet nem habostorta, és nincs igazság..jobb, elfogadni, hogy ez egy férfi számára felfoghattalan, és inkább kedességgel, vagy humorral ásegíteni őt ezen az időszakon - mindenki jobban jár, mint ha a z igazságot kergetnénk, mert elérhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!