Csak az én párom nem érti, hogy mennyi meló van egy pici babával? Igazából nem érti, mitől vagyok kimerült, mire ő hazaér a munkából.
15:17 nagyon jót írtál!!!
A kérdésre válaszolva pedig:
az én férjem akkor tudta meg mit jelent az egész napos babázás, amikor a másodikkal bevonultam túlhordás miatt, és neki otthon kellett maradni az akkor 21 hónapossal. 10 napot voltam a kórházban! Neki 1 is elég volt már ahhoz, hogy minden baja legyen. Pedig néha átment anyukám hozzájuk, nem kellett főznie sem! Max a mosógépet indította el, és kiteregetett. De neki az bőven elég feladat volt, hogy egész napra lekösse a gyereket, vigye levegőre, játszani, stb... Na, ezóta másként néz rám, besegít a háztartásba és beismeri, hogy igen, tényleg a 24 órás anyaság a legkeményebb meló a világon! Mert nem egész napos henyélésből, seggrázásból áll a nap!
És egy plusz igazság, amit óvónő édesanyám mondott és sok helyen olvastam is: egy gyerek a puszta jelenlétével is képes kiszívni a szülő energiáját! Hogy miért? Mert abba is bele lehet fáradni, hogy egész nap a gyerekre figyelsz, nehogy összetörje magát, nehogy kárt tegyen valamiben. És ez az egész napos figyelés, rohadt fárasztó, főleg agyilag!
Érdekes, ez nekünk nem szokott ekkora problémát jelenteni, pedig már a harmadik gyerkőc ''okozza a problémát''.
A letámadott kispapa
Hát azért nem olyan pici az a 3 hónapos baba. Az enyém koraszülött volt 2 kg-al hoztuk haza és 2 hét múlva lefejtem a tejet és otthagytam apával 3 órára. Nagyon jól elvoltak. Nekem pedig szükségem van a kikapcsolódásra és a gyereknek apja is van. Ettől nem érzem magam rossz anyának.
A férjem így felismerte mennyi dolog van körülöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!