Jó praktika gyógyszer (panadol, nurofen, antibiotikum) beadására? Már kimerült a fantáziám, és nagy küzdelem az egész.15 hós!
A panadolnál annyira hisztizik, hogy 0,5-1 fokkal megy feljebb közben a láza!
Most úgy csinálom, hogy lefektetem a földre, és "ráülök" oldalt fordítom a fejét, és benyomom! Közben ő annyira üvölt, és utána is, hogy jóval feljebb megy a láza! :(Próbáltam mindenféle kanállal, viccesen kedvenc tvműsot alatt...De nem használ már!Meglátja a fecskendőt és üvölt :(
Az antibiotikumot azt beveszi a rinathiolos kanállal már most :)
Előre is köszi :)
Ja kúpot nem lehet, mert azonnal kakail :(
Mennyi idős? Én úgy adok be ilyeneket a 4 hós kisfiamnak, hogy az etetőcumiba töltöm bele.
Én nem keveném ételbe, mert sokat ront a gyógyszer koncentrációján.
És csak semmi erőszak, mert az fog rögzülni benne, hogy most valami rossz következik.
15 hós! És igen azt nem tudja hogy mi van benne (mrmint bármilyen kanálban), de mindent megkóstol!Belenyújtja a nyelvét, és onnantól nem kell! :(Így a rnathiolos kanál marad az antibiotikumnak, mert legalább abból megeszi!
Amint meglátja a panadolos fecskendőt szorítj aössze a száját :(
ÉS kajába nem is nagyon tudnám beletenni, mert nem cumizik, sőt a kajából is 3napja csak 3-5 kanállal eszik :(
Amúgy szopik, és ha beteg (eddig 2*) szinte újra csak szopik!Abba meg nehéz beletenni :)
Azért köszönöm
17 hónapos fiúcska anyukája vagyok.
A fiamnak 5,5 ml-t szoktam adni, mert igaz, hogy 17 hónaposan már 6-6,5 ml-t kellene adni, de ő még nincs 10 kg, így a kettő közti átmenetet kapja. Hatásos szokott lenni.
Ha csak fogzási fájdalomra adom, akkor elég neki a 4 ml is.
Köszi!
Neklem a dokink mondta higy adjak neki 6,5 milit, mondjuk a lányom 11 kiló :)
Mi eddig Nurofent használtunk, de attól most meg sem mozdult neki a hője :( Így kipróbáltuk a panadolt!ÉS bevált, csak utálja az ízét!VGY CSAK PRÓBÁLGATJA MAGÁT, MERT 2,5 hete kezdődött a hisztikorszakunk is :(
Szóval most kínlódunk a gyógyszerekkel!
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!