1 éves anyatejes baba mellett bevállalnál ottalvós leánybúcsút?
A húgom leánybúcsúja lesz. A babám anyatejes, sokszor ébred éjjel, más nem tudja vissza altatni éjszaka, én kellek.
Úgy tervezem hogy nappal ott leszek, de este altatásra hazaérek. A húgom viszont kiakadt, mégiscsak a nővére vagyok, sokat jelentene neki ha ott lennék. A lagzi miatt is ideges, mert ott sem biztos hogy tudok maradni a baba miatt. Azt érzem ketté szakadok, de nem tehetek róla hogy rossz alvó gyerekem van. Te mit tennél?
Persze, elméletben milyen okos mindenki.
Mert neki így meg úgy volt.
Nekik máshogy van, ennyi.
Majd a saját ritmusukban kialakul ez, de nem egy lánybúcsú miatt fogják hirtelen elkezdeni 🤦🏻♀️
Mintha a pápa vagy az angol királynőről lenne szó, olyan fontos egyesek szerint egy éjszakai bohóckodás
Üdv a való életben.
Én simán szoptatom a babát és egy évesen ez még simán belefér. Plusz a kérdező ezt nem bánja,nehogy már a hugica miatt most kísérletezzen és kínlódjon napokig. A leánybúcsú amúgy nem nagy szám, olyan mint bármelyik másik parti,aki pedig olyan mint a kérdező hogy nem akar alkoholt inni annak még rossz is lenne egy csapat részeg libával, egyedüli józanként.
Ha a testvére ezen besértődik akkor még nem nőtt fel.
Nahát.. Mert mindenki és mindenki gyereke ugyanúgy reagál mindenre.
Nem tudom miért kell bántani azokat, akik nem akarnak éjszakára a gyerekük nélkül lenni, mindegy, hogy szoptatja-e vagy nem.
2,5 éves a fiam, nem akarok éjjel tavol lenni tőle. Miért akarnék..? Ettől lennék a fenekébe? Nem hiszem.
Én vagyok az anyja, en felelősségem, mivel 0-24 együtt vagyunk és csak velem nagyrészt, ezért természetes, hogy este is mellette vagyok.
Majd eljon az az idő amikor már jól ellesz mamánál pl, de ez nem feltétlenül 1 évesen van. Nekem még most se jött el az ideje, neki sem. Kicsi még.
A szórakozás egész estés az még odébb van. Gyereket vallaltam, nappalra, éjjelre is.
Pont, hogy azok pofája a legnagyobb, akik milyen vagányak már, hogy ők milyen ügyesek, okosak, szépek, mindenki más egy szar, mert eltérő a szokásuk vagy a kialakult rutinjuk.
Mi csak leírtuk, hogy az ég világon semmi probléma nincs azzal, ha a kérdezőék még nem tartanak ott, ahol a pár bezzegemberék, és ha nincs kedve, nem is érezné jól magát, a gyereke is megsínylené, mi a francnak maradna??
Ezek sokkal nyomósabb érvek, mint hogy a hugica hisztivel kiharcolja, hogy de márpedig ott kell lenni, mert különben megsértődünk, brühühü.
Itt ezen van a hangsúly, hogy óvodásként viselkedik, bűntudatot keltve a kérdezőben, és nem, nem kell másoknak megfelelni a gyerek kárára, ennyi.
Nem arról van szó, hogy bárki szebb, ügyesebb, jobb attól mert neki végigalussza a gyereke az éjszakát. Csupán leszögeztem, hogy szimplán nem egészséges, nem tesz jót már egy ekkora gyereknek, hogy éjszaka is a cicin lóg és az anyjának sem. Tehát ne keverjük a szezont a fazonnal, nyugodtan szoptasson mindenki addig ameddig akar, de azért a homokba ne dugjuk már a fejünket, hogy ez milyen jó dolog és rendeljünk ennek alá mindent. Mondom én azt 4 gyerekes anyaként, aki 4!-et szült, szoptatott és nevel most is.
Tehát ebben az esetben még nekem is rosszul esne hasonló szituációban, hogy nem tudja az apja az 1 éves gyereket lerendezni 1db éjszakára. Pedig én már majdnem 40 éves vagyok, képzelem mit érezhet egy fiatal, gyermektelen.
Ahhoz azèrt orvosi diploma nem kell, hogy tudd az emésztőrendszernek ès az idegrendszernek is szüksége van a pihenésre. De a kérdezőnek is írtam nyugodtan konzultáljon szakemberrel, akkoriban èn is megtettem ès többen is megerősítették abban, hogy ebben a korban az èjszakai etetés egy berögzült rossz szokás.
Nem nincs a zsebemben a bölcsek köve (sajnos), de van tapasztalatom nem is kevés ebben a témában.
Nézzétek, nekem aztán mindegy, hogy a kèrdező elmegy, nem megy, felőlem 0-24ben is szoptathattok egy 1 èvest. De ne essetek bele abba a hibába, hogy a gyerek a világ közepe ès minden alá van rendelve a vélt vagy valós igényeinek. Igen, elsősorban anyák vagyunk, de mellette felesègek, testvérek, barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!