Bevállalnál egy MBA diplomát adó egyetemi képzést 2 kisgyerek mellett?
én is gondolkodtam rajta, bár nekem csak egy fiam van......én elvetettem az ötletet két dolog miatt: nem volt ki vigyázzon a gyerekre (tanulás idején, vizsga még oké) és iszonyat pénz lett volna!
Az első évet Sopronba kellett volna járni (pesti vagyok) és visszariadtam!
Értem!Második vagyok!
De szerintem bízz magadban!Ha két gyerkőccel (kis korkülönbséggel)meg tudtál oldani mindent,ami nagy feladat,akkor ennek is sikerülnie kell!Én belevágnék!Hamarosan a kicsi is ovis lesz!Csak még egy papír!
Én MSC-n államvizsgáztam júliusban, babám 1 éves. Nagyon cudar volt az utolsó év, csak éjjel tudtam tanulni, anyagot írni...stb. Tuti, hogy amikor éjjel 1-2 körül álomra hajtottam volna a fejem, indult a babás éjjeli műszak...Mondjuk ez nagyobbaknál már nincs - csak a kevés alvás...
Összességében nem bántam meg, és nagyon örülök, hogy nem halasztottam, vagy adtam fel, de alig vártam, hogy vége legyen :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!