Nehéz jó szülőnek lenni. Ismertek olyan könyvet, ami hasznos lehet egy kisgyerek fejlesztésében, viselkedésének alakításában, nevelési tanácsokat ad?
Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 12:05
1/7 anonim válasza:
Deákné B. Katalin könyvei,
Dr .Spock.
nincs EGY könyv hanem sok kis részletből tudod összerakni hogy milyen nevelési elvet szeretnél követni.
2/7 anonim válasza:
Deákné B. Katalin: Anya taníts engem! tényleg jó, elsősorban a játékötletek miatt.
Ranschburg Jenőt is nagyon tudom ajánlani, igaz, ő nagyon kevés konkrét nevelési tanácsot ad, inkább megtudhatod belőle, milyen korban mi jellemző a gyerekekre, és hozzáállást lehet tanulni belőle.
De egyet értek a felettem szólóval, elsősorban ne könyvekre, hanem a szívedre hallgass.
3/7 anonim válasza:
Vekerdy : Kicsikről - nagyoknak 1-2.
Faber, Adele - Mazlish, Elaine:
Beszélj úgy, hogy érdekelje, hallgasd úgy, hogy elmesélje
4/7 anonim válasza:
Ranschburg Jenő könyvei (pl: Szülők iskolája)
Vekerdy Tamás könyvei
Mérei Ferenc - V. Binét Ágnes: Gyermeklélektan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!