1 éves anyatejes baba mellett bevállalnál ottalvós leánybúcsút?
A húgom leánybúcsúja lesz. A babám anyatejes, sokszor ébred éjjel, más nem tudja vissza altatni éjszaka, én kellek.
Úgy tervezem hogy nappal ott leszek, de este altatásra hazaérek. A húgom viszont kiakadt, mégiscsak a nővére vagyok, sokat jelentene neki ha ott lennék. A lagzi miatt is ideges, mert ott sem biztos hogy tudok maradni a baba miatt. Azt érzem ketté szakadok, de nem tehetek róla hogy rossz alvó gyerekem van. Te mit tennél?
Hát figyelj esetleg az opció, hogy hazamész altatas aztan vissza, vagy az anyatejet megkapja cumiba az apukától, vagy nyelsz egyet es elmesz.
Én a cumis verziót, vagy a hazamegyek es vissza verziót választanám. Nem azert mert nem szeretem a gyerekem, de egy idoutan az anyak hajlamosak csak "anyak" lenni. Egy lazitos estet megérdemelsz, ettől nem leszel rossz anya, meg akkor sem ha a pici rossz alvó. Kell egy kis társasági élet is.
Ha az apja nem szokta visszaaltatni, akkor felejtsd el a dolgot.
Én elég sokat "gyakoroltam" a visszaaltatást, mielőtt 2 napra kórházba ment a feleségem, de így is elég horror volt.
1 évesen már a víz is elég neki éjszaka, vacsira meg kell tömni a bendőjét.
Esküvőre vittünk babakocsit, kint elaltattuk, ráadtuk a munkavédelmi fülest, és bevittük, hogy szemmel tarthassuk. Amúgy meg előttem is írták kell egy szobát bérelni a helyszínen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!