Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet ezt megoldani?...

Hogy lehet ezt megoldani? Kezdek besokallni.

Figyelt kérdés
kisfiam 2hónapos,csak anyatejes,fejni sajnos egyáltalán nemtudok,mert csak pár csepp jön.2-3óránként eszik,van mikor 4.Sajnos már mostanra kezdek besokallni,imádom a fiam,de már nagyon vágyok kicsit kimozdulni itthonról egyedül,csak nézelődni,vásárolni kicsit,emberek közé menni,de nemtudok emiatt,hogy szopizik,és lefejni meg nemtudok.Ha tápszeres lenne,vagy lenne lefejt tej,semmi baj nemlenne,mert rátudnám hagyni páromra vagy anyumra,de így...azalatt a 2óra alatt(jó esetben) még lenne időm elmenni,az nem elég semmire,mert még el kell jutni a városba,meg vissza haza,ez másfél óra oda-vissza,és akkor még nem néztem szét..ha lenne jogsim könnyebb lenne,vagyis gyorsabb ugye,de nincs..olyan nehéz..van valaki aki hasonló helyzetben van/volt?Hogy lehet ezt megoldani?Azonkívül hogy majd ha nem szopizik várjam meg azt,és hogy magammal vigyem..?Ezeken kívül van valami megoldás?Mert oké hogy magammal tudnám vinni,de épp erre lenne szükségem hogy kicsit egyedül legyek..már nagyon nehezen bírom,sokszor rámjön a sírás,félek nehogy bedepizzek...2szopi közt meg nincs el teával sajnos...van hogy 2szopi közt végig alszik,de van hogy végig felvan,és végig sír még nálam is...így hogy hagyjam bárkire is?Bár tudnám mikor alussza azt a 3-4órát,de hát még nála nem lehet tudni,picike.
2010. szept. 20. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Megértelek azért is irtam,hogy nem bántani akarlak,csak lehet kezdesz depis lenni,én az voltam amikor kisebb volt ugyhogy tudom,milyen :S

Vidd el magaddal a babát,meg anyudat és amig te elmész nézelődni egyedül,addig ők másfelé mennek,és igy meg van oldva,mert ha enni akar akkor felhív anyud és megeteted,de addig is külön vagy.

2010. szept. 20. 21:16
 12/26 A kérdező kommentje:
párom szüleivel nem vagyok jóba,nem is hagynám rá a gyereket.Meg mindenki dolgozik,a párommal legközelebb pénteken találkozok,addig csak annyit hogy látom magam mellett hogy alszik ha a gyereket etetem...de majd anyumat megkérem jöjjön el,én meg ha nem is nézelődni,a boltba lemegyek legalább egyedül....
2010. szept. 20. 21:16
 13/26 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.Igen,ez lesz akkor hogy anyum jön velem,én meg kicsit másfele megyek majd:)persze nem messze,csak arrébb,nézelődni. Ez a legjobb megoldás eddig.Mi is lakótelepen lakunk,és innen is messze van sajnos a belváros,csak itt még cukrászda sincs,semmi,minden ott van a városba,de ez így jó lesz,kifogom próbálni.
2010. szept. 20. 21:20
 14/26 anonim ***** válasza:

szia,

Én nem irom azt hogy vidd magaddal, meg ....mert most nem erre van szükséged.

próbáld meg úgy , hogy öltözz fel, készülj el, és miután megetetted egyből már a büfire add át a párodnak, anyudnak, és akkor egy picit több időd van elmenni. esetleg ha anyud tud rá vigyázni mehettek a pároddal.

Vagy menjetek mindannyian, és anyud menjen külön a babával te meg vásárolgathatsz kicsit egyedül, és szopi időbe találkozzatok valahol és meg tudod etetni és ugy haza.

HA te feszült vagy baba is az, ha ennyire el akarsz menni próbáld megoldani mert még a tejed rovására is mehet, ami után meg lelkiismeret furdalásod lesz.

2010. szept. 20. 21:21
 15/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 9 hónapos a fiam. Tényleg imádom, de megértem amit írsz. Értem, egyedül szeretnél lenni, de már az is kikapcsoló lehet, ha más a légkör, ha tényleg együtt mentek el pl. vásárolni és ott megszoptatod. Én is voltam ebben a cipőben (mondhatni ugyanebben) és tudom, hogy nehéz, és nem lehet ráhúzni a "szülés utáni depresszió" címszóra, mert csak egy kis feltöltődés kellene.

Sajna csak ennyit tudok javasolni, nekem ez jó szokott lenni. esetleg ha van valami program pl. baba-mama torna, az is nagyon jó, kikapcsoló, felüdítő (nekem most ez megy).

2010. szept. 20. 21:22
 16/26 anonim ***** válasza:
21:21 kicsit sokan írtak még én itt pötyögtem, meg Barátok Köztöt bámultam :-)
2010. szept. 20. 21:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Egy jó kis mellszívó kellene neked..Milyen használsz?
2010. szept. 20. 21:31
 18/26 anonim ***** válasza:
Vagy egy kenguru,(abban biztosan nem sírna)és inóc-kanóc:)
2010. szept. 20. 21:36
 19/26 A kérdező kommentje:
köszönöm,aranyosak vagytok:)tommie tippee mellszívóm van,kézi,de azzal még annyise jön mint amikor kézzel lefejtem azt a 20 ml-t.Azt mondta a védőnőm,hogy valamit nemjól csinálok hogy csak ennyi jön...mondom köszönöm,ezzel ki lettem segítve...úgy csináltam ahogy a kórházba mutatták,tapasztalatom nincs ebbe,mert első baba.Jó hogy ebbe nem vagyok egyedül,más is volt ilyen helyzetben,mert tényleg nem arról van szó hogy "elég volt a gyerekemből",lepasszlom..stb.csak egy icipicit jólenne kikapcsolni,vagy tényleg egy más légkör,mert mindennapunk ugyanaz,monoton,és már ettől begolyózok,nincs kihez hozzászólnom(a fiamon kívül),barátnők mondhatni nincsenek,mióta megszületett a fiam,előtte se nagyon voltak,de most pláne...1van,ő lesz a keresztanyu,de ő is reggeltől este 8ig dolgozik,nagyon ritkán találkozunk.
2010. szept. 20. 21:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Mirét nem írod te is ki, hogy hol laksz, és lenne e kedve szintén kisbabásnak ismerkeni? Együtt séta máris jobb. Én úgy vészeltem át ezt az időszakot, hogy bár nem túl gyakran, de ahogy tudott átjött valaki. Közös kávé, pletyka, babatanácscsere..Nem ugyan az mint, ha el tudnál menni, de használ.

2010. szept. 20. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!