Hogy lehet ezt megoldani? Kezdek besokallni.
Megértelek azért is irtam,hogy nem bántani akarlak,csak lehet kezdesz depis lenni,én az voltam amikor kisebb volt ugyhogy tudom,milyen :S
Vidd el magaddal a babát,meg anyudat és amig te elmész nézelődni egyedül,addig ők másfelé mennek,és igy meg van oldva,mert ha enni akar akkor felhív anyud és megeteted,de addig is külön vagy.
szia,
Én nem irom azt hogy vidd magaddal, meg ....mert most nem erre van szükséged.
próbáld meg úgy , hogy öltözz fel, készülj el, és miután megetetted egyből már a büfire add át a párodnak, anyudnak, és akkor egy picit több időd van elmenni. esetleg ha anyud tud rá vigyázni mehettek a pároddal.
Vagy menjetek mindannyian, és anyud menjen külön a babával te meg vásárolgathatsz kicsit egyedül, és szopi időbe találkozzatok valahol és meg tudod etetni és ugy haza.
HA te feszült vagy baba is az, ha ennyire el akarsz menni próbáld megoldani mert még a tejed rovására is mehet, ami után meg lelkiismeret furdalásod lesz.
Szia!
Nekem 9 hónapos a fiam. Tényleg imádom, de megértem amit írsz. Értem, egyedül szeretnél lenni, de már az is kikapcsoló lehet, ha más a légkör, ha tényleg együtt mentek el pl. vásárolni és ott megszoptatod. Én is voltam ebben a cipőben (mondhatni ugyanebben) és tudom, hogy nehéz, és nem lehet ráhúzni a "szülés utáni depresszió" címszóra, mert csak egy kis feltöltődés kellene.
Sajna csak ennyit tudok javasolni, nekem ez jó szokott lenni. esetleg ha van valami program pl. baba-mama torna, az is nagyon jó, kikapcsoló, felüdítő (nekem most ez megy).
Szia!
Mirét nem írod te is ki, hogy hol laksz, és lenne e kedve szintén kisbabásnak ismerkeni? Együtt séta máris jobb. Én úgy vészeltem át ezt az időszakot, hogy bár nem túl gyakran, de ahogy tudott átjött valaki. Közös kávé, pletyka, babatanácscsere..Nem ugyan az mint, ha el tudnál menni, de használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!