Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs kedvem mindennap a barátnőmmel találkozni, akkor már nemis szeretem? Kezdek besokallni. Mindennap tali+ kb 2 órás telefonálgatás.
Nem,sztem te már kezdessz besokalni.
Mindennap találkoztok? ez elég baj.
Elveszi a kapcsolat varázsát,el fog laposodni,egy idő után nem tudtok újat mutatni egymásnak.. a 2 órás telefonálásról hagy ne mondjak semmit...
beszélj vele!
Jóból is megárt a sok! Ez azért már nagyon durván túlzás, hogy mindennap taliztok és mellette még +2 óra telefonon beszélgetés..! Hány évesek vagytok és mióta vagytok együtt?
Én 6 éve vagyok együtt a párommal és az első 4 évben heti 3-szor találkoztunk, és az úgy pont jó volt, mert meg volt a varázs, ami nagyon fontos, hogy meg legyen! 2 éve meg már össze vagyunk költözve.
A telefonálgatásról meg sürgősen szokjatok le, mert nagyon egészségtelen, legalábbis én ki nem állhatom, ha 5 percnél többet akar telefonon beszélni velem, sms-ezni se szoktam, én nem vagyok az a telefonos típus, a telefont nem csevegésre találták ki, hanem arra, hogy fontos időpontokat egyeztessünk, beszéljünk meg rajta, amit ugyebár 3 percben is meg lehet beszélni! Az élő, személyes csevely sokkal igazibb és jobb, mint a telefonos beszéd!
24/N
Az egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem szereted, ha nem akarsz vele mindennap talizni. Sőt, még az is lehet, hogy ha nem beszélnétek telón mindennap 2 órát, akkor még jobban lenne kedved mindennap talizni vele!
Amúgy egy városban laktok?
Előző voltam.
Jah, és helyesbítek: csevej!
És nem szeretem, ha bárki is többet akar beszélni velem telcsin, mint 5 perc, akkor inkább azt mondja személyesen, vagy írja le e-mailben inkább, az még mindig jobb!
24/N
igen, egy v?rosba.
? 16 ën 24.
de nemsok? suli,?s csôkkennek a talik,addig csak el leszek vhogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!