Hogy lehet ezt megoldani? Kezdek besokallni.
Figyelt kérdés
kisfiam 2hónapos,csak anyatejes,fejni sajnos egyáltalán nemtudok,mert csak pár csepp jön.2-3óránként eszik,van mikor 4.Sajnos már mostanra kezdek besokallni,imádom a fiam,de már nagyon vágyok kicsit kimozdulni itthonról egyedül,csak nézelődni,vásárolni kicsit,emberek közé menni,de nemtudok emiatt,hogy szopizik,és lefejni meg nemtudok.Ha tápszeres lenne,vagy lenne lefejt tej,semmi baj nemlenne,mert rátudnám hagyni páromra vagy anyumra,de így...azalatt a 2óra alatt(jó esetben) még lenne időm elmenni,az nem elég semmire,mert még el kell jutni a városba,meg vissza haza,ez másfél óra oda-vissza,és akkor még nem néztem szét..ha lenne jogsim könnyebb lenne,vagyis gyorsabb ugye,de nincs..olyan nehéz..van valaki aki hasonló helyzetben van/volt?Hogy lehet ezt megoldani?Azonkívül hogy majd ha nem szopizik várjam meg azt,és hogy magammal vigyem..?Ezeken kívül van valami megoldás?Mert oké hogy magammal tudnám vinni,de épp erre lenne szükségem hogy kicsit egyedül legyek..már nagyon nehezen bírom,sokszor rámjön a sírás,félek nehogy bedepizzek...2szopi közt meg nincs el teával sajnos...van hogy 2szopi közt végig alszik,de van hogy végig felvan,és végig sír még nálam is...így hogy hagyjam bárkire is?Bár tudnám mikor alussza azt a 3-4órát,de hát még nála nem lehet tudni,picike.2010. szept. 20. 20:58
1/26 anonim válasza:
Ha csak pár csepp jön, akkor hogyan tudsz szoptatni? Van elég tejed?
2/26 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de egy 2 hónapos babánál ez teljesen normális. Próbálj meg egy kicsit kimenni, és a 2 róban valakire rábízni. Segíthet a séta is.
Türelem.
3/26 anonim válasza:
Kedves anyuka! Bizony,bizony, amikor megszületik a baba, attól kezdve az ott van éjjel-nappal melletted, veled. Én mindenhova magammal vittem a picit annak idején. Próbáld meg kissebb sétákat tenni vele ebben a jó időben, és miközben a baba jót szundizik a levegőn te pedig nézelődhetel, Bemehetel az üzletekbe stb. Első a gyerek, tudod, azután márcsak mi következünk.
4/26 A kérdező kommentje:
fejésnél jön csak pár csepp,amúgy van tejem szerencsére.130-at is megeszik,de amúgy változó,meg hízik is rendesen,szóval tuti hogy van és elég a tejem,csak fejni nemtudok egyáltalán sajnos,jobban mondva semmi nemjön.1szer mikor éjjel 6órát végig aludt,így kimaradt 2szopi,és ugye bevolt durranva a melem,így neki álltam fejni,másfél óra alatt 20ml sikerült...
2010. szept. 20. 21:05
6/26 A kérdező kommentje:
tudom hogy ő az első,nem is azt mondom hogy mindig mennék,csak most érzem azt hogy nenbírom már,egyedül vagyok szinte mindig vele,párom vendéglátózik,reggeltől hajnalig dolgozik,1szabadnappal...nagyon nehéz....szoktunk nagyokat sétálni,másfél,2órákat,de vele nemlehet bemenni nagyon sehova,mert sír...
2010. szept. 20. 21:09
7/26 anonim válasza:
Nem szenvedsz véletlenül egy kis szülés utáni depiben?
Még csak 2 hónapos de már nem bírod.
Nem akarlak bántani,mert nekem is voltak,vannak ilyen periódusaim,csak furcsa,hogy ilyen rövid idő után már kivagy.
Nekem akkor volt ilyen amikor depis lettem.
8/26 anonim válasza:
Barátnők, anya, apa, anyós, após? Senki sincs?
9/26 A kérdező kommentje:
azért,mert írtam is hogy jólesne 1-2óra már nélküle,nem lepasszolni,hanem mert szükségem lenne rá,most jött el ez hogy ezt érzem,de nemigazán fogok tudni,úgyhogy maradunk ketten,majd helyre jövök remélem,és nem lesz rosszabb,sajnos régen már voltam depressziós,ezért félek,azt is tudom ha elmennék,akkor csak rajta járna az agyam,hogy mi van vele..stb,hiányozna..tiszta bolondnak érzem magam,mint aki nemtudja mit akar,elis mennék,meg nem is..
2010. szept. 20. 21:12
10/26 anonim válasza:
Szia! nem tudom, milyen helyen, környéken laksz, de ha messze van a város,akkor a két szoptatás közötti pár órát töltsd inkább a környéken sétával, nézelődéssel, vásárlással! Mi lakótelepen lakunk, tőlünk is viszonylag messze van a belváros. Én azt csináltam, hogy lementem, ittam egy kávét a cukrászdában,szétnéztem néhány kis üzletben, Sparban stb, anya volt a kicsivel közben. Hidd le, már ez is ki tud kapcsolni! Az viszont igaz, hogy igazán csak a szoptatás után fogsz majd felszabadulni, akkor lesz időd a városra is! Addig meg kitartás, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!