Már olyan elegem van hogy kezdek besokallni!?
Gondolom újat nem mondok Nem jön a baba:(
És eddig teljesen jól vettük az akadályokat,nagy baj nincs csak peteérési zavar kaptam is rá clostit volt is sok petém de SEMMI!!!
És már kezdek besokallni
Mindenki azt hajtja nem kell rágörcsölni!!!DE NEM vAGYOK ,eddig nem győztem mondogatni,pedig kicsit idegesítő volt már mikor anyósom is szó szerint hipnotizálva nézve az arcomba mondogatta hogy DE TE IGENIS RÁ VAGY
és ráadásul páromat is faggatta és ő is hiába mondta hogy nem ,....DE ÉN RÁ VAGYOK
és a barátok is és mindenki és már most eljött az a pont hogy teljesen kivagyok ,mert meghallgatni persze senki nem akar vagy hogy beszéljen velem erről
De eddig tényleg nem voltam rágörcsölve nem is beszéltünk róla a párommal vagy hogy erre épült volna egy napunk ,de most már pfff kivagyok
pedig még feszültség sem ér,mert a vállalkozásunkat viszem és többnyire itthon vagyok:(
szerint az nem görcsölés ha csak élvezzük egymást és éljük a napjainkat ,vagy igen??Semmi hőmérőzés vagy ilyen olyan vizsgálódás,ami nem baj persze ne értsetek félre csak azt akarom vele írni hogy én még azt sem csinálom
De ez a hónap volt az hogy teljesen elszomorodtunk hogy nem is jön (főleg hogy nyaralni családnál voltunk ahol végig babáztunk)Kiborult a bili nálam:(
Azért amiért nem jön és azért hogy elegem van abból hogy majd jön ne légy rágörcsölve próbálja mindenki belém beszélni!!!!!!!!4ők görcsösítenek rám eddig nem volt semmi bajom de már elegem van az ilyen ismerőseimből
Nem ők vannak velem egész nap hogy látnák mit csinálok :( most hisztisnek tűnhetek ,de még ha nem is válaszoltok köszönöm hogy ki írhattam magamból:)nagyon jól esett:)
szia!
ha kiakadsz,az se jó,de megértelek,h türelmetlen vagy bár nem tudom mióta próbálkoztok.
én a heledben elmennék a férjemmel együtt kivizsgálásra,mert lehet h nála van vmi bibi.. most olvastam egy cikket h a gondok 60%-áért a pasi "felelős"
ha meg vele is minden ok akkor meg jönni fog az a bébi!!! :)
ő sokat segített barátnőméknek,már a 2.babájukat várják:
dr lázár erika-neten keress rá-
ő mindkét felet megnézeti,pasinak csak annyi a dolga h hát hmm.. szóval egy kis pohárkába "produkál" egy kis spermát és azt megnézik. otthon is csinálhatja.
ha gondolod keresd fel a dokinénit,és ne hagyd h belédbeszéljék h negatív vagy.
nagyon drukkolok!!!!!!!!!
megértelek. a rokonok és barátok nekem is az idegeimre mennek, hogy ne görcsölj :))
én úgy "védekezem", hogy igenis gondolok a babára... hagyom, hogy vágyjak rá és azt is tudomásul vettem, hogy minden hónapban elszomorodom. mert igenis van hozzá "jogom". aztán majd jön, ha akar. mielőbbi babásodást :)
ne legyel elkeseredve..en egy dolgot szeretnek tanacsolni ,hogy ne ugy sexelj a paroddal,hogy na most gyerek lesz belole...elvezetek egymast..ugyanis minnel jobban akarod es azon gorocsolsz sikerulojon mar annal inkabb nem fog..ugyanis pszichesen tudsz meddoseget okozni...Czezler doki is megmondta...en ugyan igy voltam mint te..szinte mar allterhes voltam annyira bebeszeltem magamnak h gyereket akarok..ettol a sexulais egyutt letunk a parommal kezdett megromlani.."mert jaj most van peteeres most csinaljuk" igy nem lehet..
legyetek egyuttszerelembol ,egymast erezve es hidd el ha mar nem fog gorcsolni a gyerek teman sikerulni fog..honann tudom?en ugyan ebben a cipoben jartam..es mikor atrendeztem az agyamban a gondolataim es nem gyerek nemzes celjabol volyunk egyutt hanem szerelmbol..na akkor sikerul a baba hosszu probalkozas utan..o most 9honapos mar..hogy a csalad meg cseszegett emiatt tojd le..tehat relax..ok..sok sikert neked..szep napot..
Ismerem. Az egészet pont így, ahogy leírtad.
Nekem is százszor mondták, hogy ne görcsöljek, mondtam nem görcsölök csak szeretnék gyereket- mondtam teljesen normális még a minimális hisztériától is mentes hangon. Egy ismerősöm állandóan ezzel b@szogatott, egyszer mondtam, hogy nem vagyok hajlandó nem beszélni vagy nem érezni a vágyaimat és az nem a görcsös akarást jelenti, csupán azt, hogy beazonosítottam az érzéseimet. Ennyi. Egyszer elkapta azt a mondatomat (nem neki mondtam), hogy fel vagyok arra is készülve ha nem lehet gyerekem, erre lezavart egy előadást, hogy mennyire fontos a pozitív meggyőződés és pszichés rásegítés önszuggesztió által.:) Mondtam is, hogy folyamatos ellentmondásban lenni magunkal, nagyon sz@r lehet.
Hagyni kéne már ezt a pszichés meddőség dolgot. Annyi emberre ráaggatják, akiknél nincs is szó ilyen problémáról és fordítva. Hány nő esik teherbe, akik rágörcsölnek? Rengeteg...
Kedves 14 :32
pont azt akartam kifejezni hogy mi nem vagyunk rá görcsölve és pont ez az hogy nem ugy sexelünk:)mi csak szeretjük egymást :)
tényleg nem vagyunk és nem is beszéltem be soha magamnak semmit .,csak most borult ki nálunk a bili hogy most már
szomorúak vagyunk hogy megjött:(
de köszönöm amugy mindenkinek a lelkesítést:)
és tudom hogy jót akarnak csak idegesítenek,ezért fakadtam ki itt és nem előttünk mert ők aztán tényleg hülyének néznének és utána mondhatnám hogy nem vagyunk rá görcsölve:))
szerintem is felkeresünk egy sperma vizsgálót
nagyon köszönöm még egyszer már is jobb a kedvem:D
Szia!
Hát ha másra is nem jó ez az oldal, legalább kiírhattad magadból ami bánt. Sajnálom, hogy nem jött még össze a baba, most látom csak milyen szerencsés vagyok, hogy nekem szinte elsőre összejött. Én is nagyon akartam egy ideig babát, de olyan sok minden közbe jött és annyira lebeszéltek róla, hogy végül azt mondtam nem is bánnám ha nem lenne. Amikor elkezdtünk próbálkozni sorra jöttek a gondok, munkahelyi problémák, a páromat majdnem kirúgták, nekem megszűnt a munkahelyem, mindenféle melót elvállaltam, hogy legyen pénz, már rendesen bele betegedtünk a munkába, közben hirdettük a lakásunkat, anyósomék építkeztek, a párom nekik is segített, nem volt elég szegénynek a saját baja, kiderült, hogy problémák vannak nálam, Szeptemberben kóros lett a cytológiai eredményem, hetekig ezen aggódtunk, stb. stb. Szóval nekünk is volt elegünk, nagyon nem hiányzott egy terhesség. De persze én pont ekkor estem teherbe. Mert mért ne? Mikor akartam meg bezzeg nem jött! Egyszerre sírtam meg nevettem mikor kijött a 2 csík, a párom is kiakadt. 2 hétig fel sem fogtuk a dolgot. Azóta kezdenek megoldódni a gondjaink. Sikerült eladni a lakásunkat, anyósoméknak felépült a házuk, elköltöztek, mi ide költöztünk a helyükre a nagy leélt kb 40 éve kitakarított házba, amit azóta szépen lassan rendbe szedtünk. Szóval haladunk csak ilyen nyugdíjas stílusban... Mivel terhes vagyok nem nagyon tudtam kivenni a részem a költözködésből, pakolászásból, de azért így sem unatkoztam, volt mit takarítani. Elég kellemetlen volt hetekig lavórban mosakodni, meg a kert végébe wc-re járni (főleg éjszaka mikor 20 percenként pisilni kell), mert sajnos vizünk sem volt, fürdő szobánk sem volt, sőt még nem is tudtunk hol főzni, úgyhogy kb 2 hónapig vajas meg zsíros kenyéren éltem meg az Eleviten. Szépen lassan kész lett a vízvezeték csere, elkészült a konyha, a fürdő szoba, lett kádunk is :D Jajj te nem is hinnéd el mennyire örültem neki. :)) Hát nekem elég rosszkor jött a baba, de ez van. Úgy voltam vele, hogy inkább most mint soha. Tudod sose úgy van ahogy azt az ember eltervezi, én is nyugis, szép baba várást és terhességet terveztem, hogy majd terhes tornára járok meg ilyesmi, persze arra sem volt időm meg erőm a nagy melóban, hogy rendesen bevásároljak a fiamnak mire érkezik. Még most innen-onnan kapkodtuk össze a kórházi csomagba valót. Most már nem is érdekel csak minden rendben legyen a szülés körül meg a gyerekkel. :)
Ezzel azt akartam írni, hogy sosem akkor jön össze amikor az ember szeretné. Hidd el nektek is össze fog jönni 1x, lehet, hogy épp akkor amikor a legkevésbé jön jókor, de ti akkor is nagyon fogtok neki örülni és akár milyen nehéz is lesz megoldani, de ki sikerülni fog, minden rendben lesz. Tudom, hogy most ez hihetetlen, amikor kiderült, hogy terhes vagyok én sem hittem volna, hogy ennyi gond mellett képes leszek kihordani egy terhességet, de látod most itt vagyok a 40. hétben és már alig várom, hogy meginduljon a szülés, mert már mozogni sem bírok ekkora hassal.
Nyugodj meg, ne foglalkozz senki rossz megjegyzéseivel! A lényeg, hogy te tudod, hogy sikerülni fog, az meg hogy más mit mond ne érdekeljen.
Minden jót nektek!
köszönöm nektek is a lelkesítőket:)
aranyosak vagytok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!