Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek besokallni, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Úgy beszél velem a barátom, mint egy kutyával. (kis k*cs*g, és a társai..) és közben kérdezgeti h szeretem-e, és nem hagyom-e el (mert volt róla szó, pont emiatt, h nem foglalkozik velem, és h így beszél) aztán odabújok hozzá, monodm h szeretem, és nem mond rá semmit,csak hallgat

modnjuk mondhatná legalább azt h énis..v vmi..

szoktam kérdezgetni tőle, h ő is szeret-e engem, persze olyankor mondja h persze, meg h h kérdezhetek ilyet stb.

kezdem úgy érzeni am, h kihasznál, mert minidg ő van nálunk, és mindig jól bekajál és hazamegy..meg múltkor is felhívott, h csináljak neki kaját, mert éhes, és mindjárt itt van :O rosszabb helyzetbe vagyunk, mint ők anyagilag, és ezt csinálja..:S

amikor elkezdem őt simogatni "ott", akk élvezi, de ő nem csinál velem semmit... szexet se kívánja:S:S

2010. ápr. 7. 22:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
akiből balekot lehet csinálni, az meg is érdemli. már rég otthagytam volna a francba.
2010. ápr. 7. 22:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelmüen kihasznál..szakíts vele minél hamarabb...

pussz

2010. ápr. 7. 22:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Durva, ezt te is érzed. Én nem hagynám magam.
2010. ápr. 7. 22:05
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne hagyd hogy továbbra is ezt csinálja. Ez már nem normális. Vess véget a kapcsolatnak minél előbb. Nagyon naiv vagy, és szerintem fiatal is.:s
2010. ápr. 7. 22:06
 5/14 anonim ***** válasza:
87%
Én úgy kidobnám, mint macskát sz@rni...
2010. ápr. 7. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Lapát. Ő a köcsög, nem te. A köcsög pedig az ágas fára való az udvaron, nem az ágyadba. Sőt az ilyen repedt köcsög a szemétdombra leginkább. :)
2010. ápr. 7. 22:12
 7/14 A kérdező kommentje:
de vhogy mindig bennem csinál bűntudatot, meg h én smucig vok, h sajnálom a kaját tőle, meg ienek... :S
2010. ápr. 7. 22:13
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Jól bevált érzelmi zsarolás.
2010. ápr. 7. 22:36
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem még elég fiatal vagy,most kemény döntésnek tünik és ha szereted az is.De ha neki most engedsz és beletörödsz hogy neked ez jutott meg szokod ezt a bánást és mindenkinek elfogod türni.Ezt senki nem érdemli.
2010. ápr. 7. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

neeee :S hagyd ott, miért kérdezgeted!

AZ ilyentől úgy kell szabadulni, mint a sz*ros pelenkától. Csak szórakozik! És ne legyen bűntudatod, jogtalanul lenne!

2010. ápr. 7. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!