Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek besokallni, miért csinálja ezt?
Úgy beszél velem a barátom, mint egy kutyával. (kis k*cs*g, és a társai..) és közben kérdezgeti h szeretem-e, és nem hagyom-e el (mert volt róla szó, pont emiatt, h nem foglalkozik velem, és h így beszél) aztán odabújok hozzá, monodm h szeretem, és nem mond rá semmit,csak hallgat
modnjuk mondhatná legalább azt h énis..v vmi..
szoktam kérdezgetni tőle, h ő is szeret-e engem, persze olyankor mondja h persze, meg h h kérdezhetek ilyet stb.
kezdem úgy érzeni am, h kihasznál, mert minidg ő van nálunk, és mindig jól bekajál és hazamegy..meg múltkor is felhívott, h csináljak neki kaját, mert éhes, és mindjárt itt van :O rosszabb helyzetbe vagyunk, mint ők anyagilag, és ezt csinálja..:S
amikor elkezdem őt simogatni "ott", akk élvezi, de ő nem csinál velem semmit... szexet se kívánja:S:S
Úúúúú, basszus cica! Ne legyél már ennyire hülye!!! Szerinted normális hogy lábtörlőként kezel???!!!!
Hol van az emberi méltóságod??? Dobd ki a pic sába és keress egy testőrt aki megvéd, ha agresszív lenne!
Ennyire béna nem lehetsz! Kár is ezt ragozni!
Amúgy nem kérdezted meg ezt már korábban is??? Gyanús!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!