Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdek besokallni, miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Úgy beszél velem a barátom, mint egy kutyával. (kis k*cs*g, és a társai..) és közben kérdezgeti h szeretem-e, és nem hagyom-e el (mert volt róla szó, pont emiatt, h nem foglalkozik velem, és h így beszél) aztán odabújok hozzá, monodm h szeretem, és nem mond rá semmit,csak hallgat

modnjuk mondhatná legalább azt h énis..v vmi..

szoktam kérdezgetni tőle, h ő is szeret-e engem, persze olyankor mondja h persze, meg h h kérdezhetek ilyet stb.

kezdem úgy érzeni am, h kihasznál, mert minidg ő van nálunk, és mindig jól bekajál és hazamegy..meg múltkor is felhívott, h csináljak neki kaját, mert éhes, és mindjárt itt van :O rosszabb helyzetbe vagyunk, mint ők anyagilag, és ezt csinálja..:S

amikor elkezdem őt simogatni "ott", akk élvezi, de ő nem csinál velem semmit... szexet se kívánja:S:S

2010. ápr. 7. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Úúúúú, basszus cica! Ne legyél már ennyire hülye!!! Szerinted normális hogy lábtörlőként kezel???!!!!

Hol van az emberi méltóságod??? Dobd ki a pic sába és keress egy testőrt aki megvéd, ha agresszív lenne!

Ennyire béna nem lehetsz! Kár is ezt ragozni!

Amúgy nem kérdezted meg ezt már korábban is??? Gyanús!!!

2010. ápr. 8. 02:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
RAKD KI!!!!!Nagyon gyorsan! Van ezer meg egy jobb pasi nála, aki megbecsül ráadásul! Az ilyen nem változik. Csak téged tesz tönkre érzelmileg...és ezt élvezi...Felejtsd el...
2010. ápr. 8. 08:45
 13/14 A kérdező kommentje:
nem, ezt még nem kérdeztem meg
2010. ápr. 8. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Akkor nem te vagy itt az egyetlen szerencsétlen csaj aki hagyja hogy lábtörlőnek használják! :D :(((
2010. ápr. 12. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!