Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mostmár kezdek besokallni,...

Mostmár kezdek besokallni, elegem van! Ki ért meg?

Figyelt kérdés

bocs hogy rátok zúdítom a bajaimat és regényt írok de hát hiába mondom bárkinek tesznek rá !!

25 éves anyuka vagyok 15 hónapos a lányom.

ma jön haza az uram és mondja hogy pénteken este 7 re hivatalosak vagyunk kerti partira barátokhoz.

mégis hogy mehetnék? egy kisgyerekkel?

pont 7 kor fürdik egy órára meg minek menjek?

fordulhatok is vissza..bezzeg az uram elmegy szórakozni

de barátainknak sem jut eszébe hogy nálunk kisbaba van nem úgy működnek a dolgok..

férjem meg vergődik hogy mostmár a gyerektől sehova nem mehetünk ..hát sajnos egy gyermek lemondással jár.

de nem is ez a lényeg..

anyósommal is gond van.kosz van nála mindíg..múltkor

sógorom mesélte (együtt laknak) én kint voltam az udvaron és anyósom bent a házban ,felszedett egy papírzsepkendővel vmi koszt a földről utána meg törölte vele a lányom száját !!!! HÜLYE EZ?

meg folyton beleeszik a lányom ételébe a babakanállal ráadásul előtte meg bagózott..

MÉGIS HOGY SZÓLJAK NEKI? utána meg én vagyok a rossz mert szólok !!

a másik gond régebben sajnos belementem egy pénzügyi dologba de ennek már több mint 7 hónapja

azóta a férjem egy forintot nem ad a kezembe.

boltba is este járok amikor hazaér, vagy ha külön szólok hogy adjon se kenyér, se tej se semmi nincs itthon ..

de azért főzzek.. meg attól félek hogy ha vmi történik a lányunkkal, és itt hagy egy forint nélkül?

üres mindíg a pénztárcám.. de a mentő INGYEN van..

telefonomon sincs pénz 1 éve hamarosan megszünik a kártya ha nem töltök rá..

mindíg én vagyok a rossz..

kezd ebből elegem lenni...

mindíg mosok főzök , takarítok, nevelem a lányom

és mégis...

bocs ha untattalak titeket

gondolom most szóltok a moderátornak hogy vágjanak ki mert nem derült ki mit szeretnék.

2011. jún. 29. 21:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Azért azt nem értem, hogy egyrészt miért vagy ezzel a férjjel, aki nem ad a kezedbe annyi pénzt sem, hogy kaját tudj venni. Másrészt minek laksz vele az anyósnál.

Költözz el a gyerekkel, menj dolgozni és élj meg a saját keresetedböl.

2011. jún. 29. 21:42
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

hééé, ne görcsölj mindenen!

kérdd meg szépen az anyósodat, hogy ne egyen a baba kajájába, mert nem csak tőle, de bárkitől betegséget kaphat, mert a kisbabáknak gyenge még az immunrendszere.

mondd kedvesen, talán meg fogja érteni(ha nem, mondhatod durván is).

a kerti party...miért ne vihetnéd el a babát? elvégre TITEKET hívtad meg, nem csak a férjed. a kisbaba úgyis elfárad, majd elalszik a babakocsiban. az meg csak nem gond, ha egy órával éppen akkor előbb fürdik.

legyél laza, hidd el, nem leszel rossz anyuka attól, hogy nem csinálsz mindennap mindent percre pontosan ugyanúgy, mint máskor.

nem gépek vagyunk, hanem emberek, akiknek szórakozni is kell. :)

2011. jún. 29. 21:43
 3/20 A kérdező kommentje:

nem az anyósommal lakom,

csak szoktunk hozzájuk menni

hogy lássa az unokáját..

nem írtam hogy náluk lakunk

2011. jún. 29. 21:44
 4/20 A kérdező kommentje:

köszi kedves második :)

elsőnek meg üzenem hogy nem úgy múködik hogy elválok

szeretem a férjemet csak kicsit néha sok.

és nemhiszem hogy bárhova felvennének max takarítani

és a bölcsibe nincs hely csak jövőre legfeljebb

kire hagynám a lányom ?...

2011. jún. 29. 21:47
 5/20 anonim ***** válasza:
73%

Ettöl már én is kicsit sokkolnák,de anyósodra rá se figyelj csak a gyermekre és ne hagyd rá meg vele kettesben.Az anyósoknak általában nincs jó hirük amugyse.

A férjedtöl meg ez kicsit nem szép,de feleslegesen emészted rajta magad.Lehet kell neki egy kis kikapcsolódás,pláne ha sokat dolgozik.A pénzt meg magyarázd el neki,hogy szükséged van rá és,hogy annyit adjon amennyi épp kell neked.

2011. jún. 29. 21:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Először is egyetlen-egy szavadból már tudni lehet, hogy ki a főnök a kapcsolatban és, hogy nem épp demokratikus a kapcsolatotok. Az, hogy uramnak szólítod már tényleg mindent elárul. Ha teljes elfogadásra vágysz, akkor kérlek saját érdeked miatt ne hívd így a párodat, ne emeld még jobban az egóját, ha alárendelt akarsz lenni a kapcsolatban, akkor tedd, de akkor ne is panaszkodj. Ez körülbelül olyan, mint amikor azt mondják egyes nők, hogy szültem neki gyereket, nem neki szülted, hanem kettőtöknek.

Az összejöveteleket, a napi programokat nem a férjednek kellene egyedül terveznie, hanem közösen, mint egy család, ahol egyenlő felek vagytok. Állj a sarkadra és mondd el gondod bajodat a párodnak civilizált módon és tudj nemet mondani, ugyanúgy igaz ez az anyósra is. Tudod, néma gyereknek az anyja sem...

Szóval, leülni vele, beszélgetni, ha főnökösködni akar akkor pedig kiállni az igazadért és nem uramozni. Ez már a 21. század. Kitartás!

2011. jún. 29. 21:49
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

A kertipartira simán elmehettek, az a gyerek nem újszülött, hanem több mint egy éves!!! A fürdést meg lehet ejteni hamarabb is, és legalább kimoccantok kicsit. Ez buta érv volt tőled. És még te vagy megsértődve, hogy meghívtak...

Anyósodnak szólj, hogy ne kotynyeleskedjen bele mindenbe, mert nem örülsz neki. Amúgy lehet neki fel se tűnik

A pénz dolgában pedig állj a sarkadra. Kérj annyit, hogy legalább a gyereknek legyen amiből venni dolgokat. Nem tudom mibe mentél bele, lehet te vagy a hibás azért hogy a férjed nem bízik benned pénz terén.

2011. jún. 29. 21:50
 8/20 anonim válasza:
56%

üdv.

1,pont ha a férjed nyávog hogy nem mehettek sehova kérdezd meg hogy aznap éjszaka mért volt olyan pajkos (bocsi :) ) De üljetek le megbeszélni a dolgokat és ne görcsölj mindenen te lány :) játsz el azt amit én szoktam az embereimmel hogy nincs vacsora vagy ebéd.És megtanulja az idő múlásával hogy haza kellene adni egy kis kenyérre valót.Amúgy meg nemértem hogy miért vagy még vele eggyütt (jó tudom hogy a szerelem mindent legyőzz ,de vannak határok)

üdv, és nyugi

Főtörzs.

2011. jún. 29. 21:51
 9/20 anonim válasza:
85%

Valószínűleg nem pont egy 15 éves véleményére van szükséged, de ez a helyzetet ismerem. Anyukám is hasonlóan jár (legalábbis a pénzügyekkel kapcsolatba) apa teljesen elnyomta és soha 1Ft nem volt nála. Én a helyedbe nem engedném hogy így elnyomjon. Persze nemtom mi volt az a pénzügyes zűr de az emberetek hibáznak és nincs joga ahhoz hogy ennyire ki legyél neki szolgáltatva.

Most lehet hogy azt gondolod hogy semmit nem tudok és nem is értem meg amit mondasz (persze lehet hogy valamennyire igazad is van), de én is sokmindent megéltem, regényeket tudnék írni róla. Na mindegy ez nem ide tartozik.

Na egy kicsit zilált lett de remélem érted a mondandómat. És fel a fejjel! :):)

2011. jún. 29. 21:52
 10/20 A kérdező kommentje:

köszi az értelmes válaszokat.

én szólok hogy adjon pénzt, de mindíg mondja hogy

" mostmár minden nap mész vmiért a boltba.?? !! "

minden nap melózik és csomagolok szendvicset

nehéz melót végez, kell ennie sokat csomagolok

elfogyik hamar a felvágott amit veszek.

ezért kell vennem minden nap frisset, na meg kenyeret, tejet

mert ugye mi is ennénk..

volt hogy egész nap nem ettem csak a lányom mert elfelejtett pénzt adni, és csak annyi étel volt hogy egy vki megegye..

természetes hogy a kislányomnak adtam .

2011. jún. 29. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!