Mostmár kezdek besokallni, elegem van! Ki ért meg?
bocs hogy rátok zúdítom a bajaimat és regényt írok de hát hiába mondom bárkinek tesznek rá !!
25 éves anyuka vagyok 15 hónapos a lányom.
ma jön haza az uram és mondja hogy pénteken este 7 re hivatalosak vagyunk kerti partira barátokhoz.
mégis hogy mehetnék? egy kisgyerekkel?
pont 7 kor fürdik egy órára meg minek menjek?
fordulhatok is vissza..bezzeg az uram elmegy szórakozni
de barátainknak sem jut eszébe hogy nálunk kisbaba van nem úgy működnek a dolgok..
férjem meg vergődik hogy mostmár a gyerektől sehova nem mehetünk ..hát sajnos egy gyermek lemondással jár.
de nem is ez a lényeg..
anyósommal is gond van.kosz van nála mindíg..múltkor
sógorom mesélte (együtt laknak) én kint voltam az udvaron és anyósom bent a házban ,felszedett egy papírzsepkendővel vmi koszt a földről utána meg törölte vele a lányom száját !!!! HÜLYE EZ?
meg folyton beleeszik a lányom ételébe a babakanállal ráadásul előtte meg bagózott..
MÉGIS HOGY SZÓLJAK NEKI? utána meg én vagyok a rossz mert szólok !!
a másik gond régebben sajnos belementem egy pénzügyi dologba de ennek már több mint 7 hónapja
azóta a férjem egy forintot nem ad a kezembe.
boltba is este járok amikor hazaér, vagy ha külön szólok hogy adjon se kenyér, se tej se semmi nincs itthon ..
de azért főzzek.. meg attól félek hogy ha vmi történik a lányunkkal, és itt hagy egy forint nélkül?
üres mindíg a pénztárcám.. de a mentő INGYEN van..
telefonomon sincs pénz 1 éve hamarosan megszünik a kártya ha nem töltök rá..
mindíg én vagyok a rossz..
kezd ebből elegem lenni...
mindíg mosok főzök , takarítok, nevelem a lányom
és mégis...
bocs ha untattalak titeket
gondolom most szóltok a moderátornak hogy vágjanak ki mert nem derült ki mit szeretnék.
Nyugi, ne legyél így kiborulva! Nagyon jó anyuka vagy, igazad van az anyósod viselkedésével kapcsolatban. Rád zuhantak a dolgok, de azért ne legyél ideges. A férjeddel beszéld meg a dolgot, hogy jó lenne, ha a fizetéséből egy nagyobb összeget mindig odaadna neked, hiszen vezetned kell a háztartást, és nem jó neked is mindig könyörögni a pénzért, hogy vásárolni tudj menni. Ebben semmi nincsen, hiszen nem shoppigolni mész a pénzből! A kerti partira pedig menjetek el, igaz, még nem vagyok anyuka, de szerintem nem lesz semmi baj, hogyha egy kicsit előbb fürdik a pici. a babakocsiban meg szépen elszundikál! :)
Sok boldogságot nektek! :)))
15 hónapos elég angyegy kerti partihoz. Élvezni fogja legfeljebb azanp nem fürdik. nem fog sem bele halni sem felborulni a napirendje egy kimaradástól.
anyót túl reagálod és a férjedet is tipukusan a pattogos ideges beszükült anuyka vagy rágörcsölsz a gyerekre. Nem szabad szórakozz menjetek el hárman a buliba nyár vna ennyi jéár!
Anyósnak meg szépen mond el, ohgy ha meg szeretné kostolni mit eszik a gyerek azt külön kanállal tegye. Illetve ha látod,ohgy pl koszos a zsepi amitvel trölni szertné a maszatos pofiját vegyél elő gyorsan egy tisztá és kedvesen mosolyogva add neki oda, ohgy inkább ezzel. Nem kell magyarázni.
Nagyon feszültnek érezlek. Tudsom milyen érzés én is voltam 15 hónapos fiúk anyukája. Már nme görcsölök mindnene két nagyobbacska fiút nevelek.
Ma éppen hót sárosak voltak:)
A pénzügyeket meg beszéjétek meg. kérd meg a férjed töltse fel a telefonod egy min összeggel. Illetve kérj pl tásr kártyát a számlájához és vásárol kártyával ha nincs kp nálad. Náalm sin soha 1-2 ezernél több minek.
köszi szépen a bíztató szavakat, jól esik :)
és akár egy 10 éves is írhat pláne ha hasznos !!
hú nem győzöm olvasni a válaszokat
sokkal jobban érzem magam..
de most elkell búcsúznom ugyanis már üvöltözik hogy
egy anyának 22 órakor semmi keresnivalója a neten..
igaza van..de hát ilyenkor érek rá egy kicsit.
mennem kell írjatok még holnap elolvasom
jóéjszakát köszi szépen !
Buta nőnek ez a sorsa...:-/
Mi az hogy "üvöltözik", mi az, h. nem ad háztartásra pénzt...?? :-o
A helyedben már régen otthagytam volna...ne haragudj, de azt mondják h. van aki megérdemli a sorsát...hát Te megérdemled, az biztos.
Meddig hagyod még magad megalázni...?? :-o
szégyen ezt mondani de egy kis tanítás nem ártana a férjednek ,igaz nálam civilekel való erőszakosság hadbíróság de ilyennel szembe én nemhaboznék,üvöltözés?? én egy hölggyel nem üvöltöznék ilyen dolgokért de ez elárulja hogy milyen is a férjed.
Kitartás ,nyugodság,->beszéljétek meg->vagy legvégső megoldás válás (ugyan ezt nem javaslom senkinek).
üdv.
FTRZS.
buta nőnek?
bocs ezt kikérem magamnak nem vagyok az, csak elkeseredett.
a többi válaszadónak meg köszi :)
Azért írjál hogy van e valami :)
üdv.
ftrzs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!