Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Jártatok már úgy h felraktatok...

Jártatok már úgy h felraktatok vmi babacuccot 1 Ft-ért, és kevesebbért ment el, mint szerettétek volna? És fordítva, mikor többért ment el?

Figyelt kérdés
2010. szept. 19. 21:20
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Aki jobb anyagi körülmények között él,és mindent könnyen meg tud venni a gyereknek,az könnyebben felteszi 1 ft-ért,mert nem zavarja,ha nem adja el jó árban.Én sajnálnám elkótyavetyélni a szép kis dolgainkat,érzelmi,és anyagi okok miatt is.És azért is,mert ami már nem kell,azért szeretnék annyit kapni,amiből vehetek olyasmit,amire éppen szükségünk van.
2010. szept. 20. 13:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Sokan azért hirdetnek 1 Ft-ért, mert akkor nincs feltöltési díj (azaz ha nem adod el, is fizetned kell valamennyit). ha sok dolgot rak fel az ember, szívesen megspórolná ezt...

Valaki írta, azonos IP cím alapján letilt a Vatera, Teszvesz (ugyanaz a tulajdonosi háttere amúgy), ez mondjuk nem lenne fair a munkahelyen egy gépről vaterázó sok emberkével...

Én biztos nem tennék föl 1 Ft-ért olyat, amit sajnálnék ennyiért odaadni. Inkább a feltöltési díj.

2010. szept. 21. 00:23
 23/24 anonim ***** válasza:

09.20-as 6.00-nak:

szerintem a vevőnek nem kell lelkiismeretfurdalásának lenni, ha megnyer egy 1 Ft-os aukciót akár kikiáltási áron, nem ő tehet róla... Nekem eszembe nem jutna csokit vinni, vagy bármit, vagy venni még valamit csak azért, hogy ne 1 Ft-ért vegyem át, amit annyiért nyertem meg.

2010. okt. 26. 15:07
 24/24 anonim ***** válasza:

utolsónak:

nem vagyunk egyformák,nekem lelkiismeret furdalásom van,és viszek valamit,mert ellenkező esetben nekem is jól esne...

2010. okt. 26. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!