Jártatok már úgy h felraktatok vmi babacuccot 1 Ft-ért, és kevesebbért ment el, mint szerettétek volna? És fordítva, mikor többért ment el?
Sokan azért hirdetnek 1 Ft-ért, mert akkor nincs feltöltési díj (azaz ha nem adod el, is fizetned kell valamennyit). ha sok dolgot rak fel az ember, szívesen megspórolná ezt...
Valaki írta, azonos IP cím alapján letilt a Vatera, Teszvesz (ugyanaz a tulajdonosi háttere amúgy), ez mondjuk nem lenne fair a munkahelyen egy gépről vaterázó sok emberkével...
Én biztos nem tennék föl 1 Ft-ért olyat, amit sajnálnék ennyiért odaadni. Inkább a feltöltési díj.
09.20-as 6.00-nak:
szerintem a vevőnek nem kell lelkiismeretfurdalásának lenni, ha megnyer egy 1 Ft-os aukciót akár kikiáltási áron, nem ő tehet róla... Nekem eszembe nem jutna csokit vinni, vagy bármit, vagy venni még valamit csak azért, hogy ne 1 Ft-ért vegyem át, amit annyiért nyertem meg.
utolsónak:
nem vagyunk egyformák,nekem lelkiismeret furdalásom van,és viszek valamit,mert ellenkező esetben nekem is jól esne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!