Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rögtön szerettétek a kisbabáto...

Rögtön szerettétek a kisbabátokat?

Figyelt kérdés
Nekem még olyan idegen,pedig már egy hónapos.Nem érzem azt az eufórikus boldogságot,amit vártam.
2010. okt. 15. 20:04
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Amint megtudtam, hogy terhes vagyok, és minden rendben van vele, imádtam.
2010. okt. 15. 20:06
 2/34 anonim válasza:
56%
Szia! Nekem még nincs gyerekem,de az biztos,hogy már most alig várom,és nagyon fogom szeretni. Alapból olyan vagyok aki mindent hamar megszeret. Na de, ha saját gyerekem lesz attól a pasitól akit szeretek...nagyon sok szeretetet fog tőllem kapni,azért is mert nekem nincs anyukám és sose kaptam szeretetet
2010. okt. 15. 20:11
 3/34 Egyszerű huszonéves ***** válasza:
0%

Hány éves vagy? Férfi vagy nő?

Szerintem nem értél meg az anyaságra/apaságra vagy egyszerűen nem alakult ki benned az anyai/apai szeretet, sajna van ilyen. Ilyenről hallottam sajna és láttam is ilyet.

22/L

2010. okt. 15. 20:12
 4/34 A kérdező kommentje:
30 éves vagyok,nő,nagyon akartam a kisbabát.Nagyon magas vérnyomásom volt terhesség alatt,majdnem ottmaradtam,aztán meg pánikbeteg lettem,meg depressziós.
2010. okt. 15. 20:17
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
ne aggodj! Attol meg jo anya vagy es a szeretet is ahogy no a baba ugy erossodik iranta.En is igy voltam vele. Pedig nagyon vartuk es eleinte megis egy kicsit idegennek ereztem, de most nem adnam a vilag minden kincseert, o a mindenem.
2010. okt. 15. 20:17
 6/34 anonim ***** válasza:
nem, kellett idő hozzá.
2010. okt. 15. 20:18
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerettem már akkor, amikor még csak tervben volt, de kb 2 hónapos volt, mikor először éreztem, azt, h anyai érzések vannak bennem, nem csak szeretet, mint bármelyik másik ember felé.

Ennek ki kell alakulnia, nem mindenkinél jön azonnal, nem szabad kétségbe esned. Nekem egy betegség hozta ki, annyira aggódtam, meg volt fázva, és bármit megtettem volna, h szegény ne szenvedjen. Akkor éreztem először, h az életemet adnám érte.

2010. okt. 15. 20:19
 8/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig az égvilágon semmi probléma nincs Nálad.

Nem vagyunk egyformák.

Nekem a kezdetektől a mindenem a Kislányom, és ez az érzés egyre erősödik. Senkit nem szeretek annyira, mint Őt, pedig a Férjem és Édesanyám is eszméletlen fontos helyen vannak a szívemben....a Kislányom mégis más.

Ennek ellenére kegyetlen nehéz volt az eleje. Kicsit csalódott voltam........csalódtam magamban, és abban, hogy talán én erre nem is vagyok képes. Másképp képzeltem el az idilli első időket. Feszült és fáradt voltam.

Sokszor elkeseredtem, hogy már soha nem fogok egy normálisat kajálni, pisilni, pihenni. Néha egy egész napos átbőgés után talán haragudtam is Manóra. Azóta eltelt lassan 7 hónap, és az életem értelmetlen lenne nélküle. Boldogan várok minden napot, minden percet amit Vele tölthetek, és piszkosul szégyellem magam, hogy az első időkben dühös voltam az én kis Drágámra.

EZ EGY ÚJ HELYZET ÉS IDŐ KELL.Valakinek rögtön megy az átállás, valakinek több idő kell.

Biztos vagyok benne, hogy nagyon szereted a Kicsikédet.

Ne vádold magad......jönni fog az a boldogság

2010. okt. 15. 20:19
 9/34 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Kicsit értem, miről beszélsz. én akkor voltam így, amikor még a pocakomban volt. Örültem, nagyon. Vártam, nagyon. Szerettem? Nem ismertem. Aztán születése után még kellett egy hét, mire felfogom, ő az én fiam. Anyai érzések, hogy mindentől megvédem, az én felelősségem, meg ilyenek, persze voltak az első pillanattól kezdve. Szerintem nem lehet előre szeretni őt, de az biztos, hogy fogod szeretni, időben. Nem lehet szeretni valakit, akit még nem ismersz. Örülni lehet, vágyni lehet, várni lehet, szeretni... Bármit mondjanak is az előttem szólók, nem deviancia. Csupán józan ész. Gond akkor van, ha hamarosan nem ébrednek fel benned érzések. De fognak. A világ legcsodálatosabb lényének látom a fiamat, mindent megtennék érte, elválaszthatatlanok vagyunk.
2010. okt. 15. 20:20
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádtam őket amíg a pocimban voltak.Aztán mikor megszülettek és a műtőasztalon megláttam őket,nem akartam elhinni,hogy az enyémek,annyira másképpen képzeltem el őket.Kb. 3-4 napig tartott ez az érzés,azután imádtam őket,és már teljesen úgy tűnik,mintha egész életemben pont ilyennek álmodtam volna meg őket.Más anyukáktól is hallottam ilyen beszámolókat,miszerint meg kell a babákat szeretni,de pár nap alatt az ilyesmi meg is valósul.Sztem ha nálad ez már 1 hónapja így van,akkor csakis a depresszió állhat a hátterében.Ne érezd magad az érzéseid miatt bűnösnek,mert a betegség áll a hátterében,és ha belelovallod magad,elmélyíti a problémát.Fordulj orvoshoz,szedj homeopátiás nyugtatót.
2010. okt. 15. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!