Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik korszakát szerettétek...

Melyik korszakát szerettétek a babátoknak a legjobban?

Figyelt kérdés
És melyiket a legkevésbé?
2011. aug. 16. 12:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok erre így válaszolni. Csodálatos, amikor a pár napos/hetes tehetetlen kis csöppségért felelünk, csodálatos a mozgásfejlődés, az első lépések, a közösségbe menés, az első osztály, az eredmények, a ballagás, az első randira készülés, a felnőtté válás küszöbe... 17 éves a lányom.

Olyan korszak nincs, amit a legkevésbé szerettem volna, hiszen mindegyikben van szép :)))

A gyerek egy csoda :)))

2011. aug. 16. 12:24
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 18 hoanpos es ezt a korszakat szeretem a legjobban. Tud valamennyire kommunikalni, ha ehes odamegy a huto ele es magyaraz, este gond nelkul elalszik, tudok mar vele epiteni, labdazni, autozni, fogocskazni, "rajzolni", szappanbuborekot kergetni :)... es visszajottem dolgozni, otthon imadok anya lenni es a melohelyen kolega ismet no. :)

En oszinten szolva az elso evnek nem sirom vissza egyetlen pillanatat sem. Nekem nagyon nehez volt: a szoptatas nem ment, hasfajos volt, 4-8 hoanpos kor kozott le sem tudtam tenni mert orditott, nem maradt el egy percig sem. Nagyon siros baba volt. Nekem nem igen tetszett a baba korszak.

2011. aug. 16. 12:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Amikor ahova raktam ott maradt:-)))

Viccen kívül, mindenk kornak megvan a maga szépsége, viszont amit a legkevésbé szerettem a fiamnál és most láyom is pont abban korban van, az a 2-3 év közötti hiszti és akaratkorszak.

2011. aug. 16. 12:29
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

előző

Amit nagyon szerettem/szeretek az a szoptatás, szerencsére hosszú időszaka.

2011. aug. 16. 12:30
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Fúúúú én minden korszakát imádom/imádtam nekik,de tényleg, a pár hetesen babázást is ,és a két-három éves,nyiladozásokat is.Az hozzátartozik hogy nem voltak hasfájósak,betegesek,sírósak,volt anyatej,tudtak szopni,és nagyobbnak a fogzás sem viselte meg őket,szóval eddig(kopp-kopp)az anyaság pozitív oldala jutott,és mivel tervezett babák az én életem már abban a szakaszában volt(és a férjemé is)hogy nem okozott negatív változást benne,inkább kiteljesedett.Nem tudok kiemelni semmit,mert minden korszakukban történtek csodás és imádni való dolgok!egy 3 éves és egy 9 hónapos kisfiúk anyukája
2011. aug. 16. 12:35
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Legkevésbé az első egy évet szeretem.Persze,vannak abban is nagyon szép és jó dolgok,de globálba véve nekem még dackorszakkal együtt is jobban bejön a két éves időszak.
2011. aug. 16. 12:45
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A mi lányunk 4 hónapos, tehát bő időtávról nem tudok nyilatkozni, de ahogy fentebb olvastam én is úgy gondolom olyan 1-1,5 éves korától fogom jobban élvezni a babázást. Nagyon pici korában nehézségek voltak a szopival, 2 hónaposan abba is hagyta, eleve kevés is volt a tejem. Az éjszakákat kb. két hete alussza át többnyire, most pedig mozgásfejlődésnek hála folyton hasra fordul, igazából semmit nem tudok csinálni, ha épp nem alszik, mert 3 percenként be kell hozzá menni, hogy visszafordítsam. :(

Persze vannak jó időszakok, amikor mosolyog, jó kedvű, de ez még a ritkább, mi szívesen játszanánk vele, de még érdemben nem lehet.

2011. aug. 16. 12:57
 8/17 anonim ***** válasza:
58%

3 nagy gyerekem van, és döbbenten olvasom a hozzászólásokat, mert a nehézségekkel együtt is a kisbabakor volt a legszebb -ha muszáj választani.

Ráadásul -majd rájöttök ti is-

kis gyerek: kis gond, nagy gyerek: nagy gond...

Egyre komolyabbak lesznek a problémák, ahogy nő. A szoptatás, pisi-kaki, nem alvás... bagatell...

2011. aug. 16. 13:04
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig azt szeretem a legjobban, amelyikben éppen vagyunk :)

És nem tudok választani :)

2011. aug. 16. 13:11
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

13:04-nak

Babákról volt szó, sok válaszolónak még nincs nagyobb gyreke.

De nekem akkor is könyenebb a 11,5 évesen fiammal, mint volt 2-3 évesen, most a kicsi 2,5 éves.

2011. aug. 16. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!