Kekszkérdés: A már egy hete kibontott kekszet hogyan adjátok oda a babátoknak?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a frissen kibontott kekszet szívesen csócsálja a babám. De egy hét után, hiába csomagolom el a kekszet, az beszárad, és így már nem tudja csócsálni, látszik, hogy az ínyének kellemetlen.
Próbáltam gőzbe rakni, be a konyhába, na ekkor megpuhult, de amint a babám kezébe került, ő összepréselte, összenyomta az öklében, és szétporladt.
Ha vizezem a kekszet, akkor az meg tapicskolás.
1 kg Fosfovitot vettem, abból alig fogyott el eddig a negyede :-(
2011. okt. 28. 12:25
1/4 anonim válasza:
Én csak így a kezébe sosem adtam. (nem mertem)
Ledaráltam diódarálón az egész dobozzal, és a gyümölcshöz kevertem.
2/4 anonim válasza:
én mindig vissza zárom. néhány keksznek már olyan zacsija van amit vissza tudsz zárni, ha meg nem, tedd cipzáros zacsiba.
lányomnak a kibontottal sincs egyébként baja.
3/4 anonim válasza:
Belekevertem gyümölcsbe, vagy joghurtba.
4/4 anonim válasza:
Én több hét után is odaadtam neki. A babapiskóta amúgy is elég kemény, sokat nem változott az állaga. Az én kicsim elszopogatta így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!